reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja to najchętniej chciałabym schudnąć. W zeszłym roku schudłam 20 kg ale po poronieniu przytyłam znowu 7 bo zajadałam smutki i tak mi zostało te +7 kg. Nie moge też sie zmotywować do działania, ja w ogóle mam ogromne problemy z hormonami i popatrzę na ciastko a już tyje :)

Deli ja sie tak boje zrobić ten test że mi negatywny znowu wyjdzie dlatego sie powstrzymuje. Pewnie tak będzie że lada dzień a może i dzisiaj okres dostane. A wymioty mogę mieć po metforminie.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

26dc, plamienia i wszystkie objawy na @. Jutro nie testuję, nie ma to sensu.
Nie chcę się nakręcać i następny cykl bez testów owu, bez napinki. Muszę trochę odpuścić i skupić się na chłopcach. Was czytam regularnie i cieszę się każdym teścikiem z dwoma krechami.
Aleksandrax gratulacje czerwcóweczko !!!

A mi dzisiaj udało się zapisać do ginki na nfz. Wizyta już za tydz. Akurat powinnam być po owulce więc od czw. do niedz. działamy a w poniedz. chciałabym aby mi potwierdziła, czy owulka była. Idę do niej pierwszy raz, więc zobaczymy co i jak. Zapisałam się w sumie bo coś za długo czuje ten lewy jajnik. Prawie cały cykl go odczuwam.W tym cyklu już 5 dc zaczęłam go czuć.

A mi dzisiaj udało się zapisać do ginki na nfz. Wizyta już za tydz. Akurat powinnam być po owulce więc od czw. do niedz. działamy a w poniedz. chciałabym aby mi potwierdziła, czy owulka była. Idę do niej pierwszy raz, więc zobaczymy co i jak. Zapisałam się w sumie bo coś za długo czuje ten lewy jajnik. Prawie cały cykl go odczuwam.W tym cyklu już 5 dc zaczęłam go czuć.

Hej dziewczyny, ja dzisiaj testowałam to 20 dzień cyklu, wiem wiem za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymac, testowałam tym czułym 1 kreska, coś czuje, że ciąży znowu nie będzie. :no:Może potestuje w weekend albo poczekam na okres spokojnie. :unsure:
Heh trochę się pospieszyłaś z tym testowaniem, ale to norma wszystkie tak mamy:p

reklama
Do góry