reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No nie potrzebna. Zobaczymy co dalej będzie. Myślałam że w tym cyklu nie będzie szans na starania a jednak są.
No to do boju :D

Ja wczoraj mialam masakryczny dzień , no ledwo na nogach stałam przez ten ból brzucha , nie mialam ochoty na nic :( ALEEEEE dzisiaj 2dc i smieszne ale juz wszystko jest super , mam ochote zacząc działac i wiem ze tym razem sie uda :D po prostu tak mialo byc :D chcialam miec dzidzie z lipca i bede miec dzidzie z lipca[emoji14]co tam ze @ pojdzie sobie dopiero za 5 dni :D wazne ze w koncu pójdzie i przez najblizsze pare miesiecy jej nie zobacze [emoji23] no nic deszcz za oknem , zimno a ja sie ciągle smieje :D chyba ktos mi dolał czegos do jogurtu[emoji14]Przy okazji witam nowe staraczki a dla tych które lada moment testują : NIE MARUDZIĆ !!!! :D bedzie wszystko cacy :D ja mam taki plan działania na ten cykl : Bawić sie dobrze , jak najwiecej spedzic czasu ze znajomymi ( przy okazji przyjaciółka przylatuje na 3 tyg z dzieciaczkami wiec bedziemy musialy nadrobic zaleglosci) , porobić cos ciekawego , wyluzowac :D ale przy tym bede dokladnie sie obserwowac i robic testy owu :D i wiadomo , działać ! Może jak ja bede ciagle w dobrym nastroju to K tez nie bedzie miec fochów:D Sie rozpisałam:D

ps . te które przeczytaly calego posta : polecam Activie..serio cos musiało tam być pobudzającego[emoji182][emoji175]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiem ze juz było pisane o wspomagaczach ale przejrzeć wszystko i odnaleźć to problem . Jakie suplementy i witaminy stosujecie wy i wasi faceci? Mój się zawzial i jak zobaczylam jego koszyk w aptece internetowej to się zalamalam. Miał w nim chyba wszystkie dostępne preparaty na poprawę nasienia. Kazałam mu się wstrzymac do czasu aż obczytam temat.

Hej. Ja biorę centrum pre pregnancy a moj maz centrum dla mężczyzn, promen i swoje tabletki na tarczyce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sarat witaj ;) ja staram się 30 cykl aktualnie.
Iza to super jak wszystko ok i pecherzyki sa, niech rosna...;)
Magda mojemu lekarz przepisal Prostimen i bral Androvit dodatkowo i pkmoglo :)
Ja pod koniev pazdziernika na kilka dni do Anglii odsapnac do przyjaciółki lece :)
Jednak chyba zmienilam plany i od jutra nie bede brala clo i wizyte w klinice przeloze :D miesiac przerwy :D
Poza tym uzbieram troszke wiecej kasy i bedzie w razie czego na wszystkie badania, hsg itd. A nie bede sie przejmowac ze moze na cos mi braknie ;)

sarat ja o pierwsze starałam się rok i 5 miesięcy, o drugie 4 cykle (ale niestety poroniłam), teraz po poronieniu staramy się 10 cykl. Też już tracę nadzieję. Widocznie jestem długodystansowcem w zachodzeniu. Raz się szybko udało i wtedy byłam na totalnym luzie, nawet do końca nie byłam pewna czy chce mieć drugie dziecko.Teraz ostro się staramy i nic.
Magda36 ja stosuje kwas foliowy, kiedyś witaminy dla kobiet starających się i w I trym. ciąży Olimp.A kiedyś mój m stosował salfazin a teraz nic. A ja za chwilę też chyba rzucę ten kwas foliowy w cholere bo już mam dosyć go brania.

Sarat witaj ;) ja staram się 30 cykl aktualnie.
Iza to super jak wszystko ok i pecherzyki sa, niech rosna...;)
Magda mojemu lekarz przepisal Prostimen i bral Androvit dodatkowo i pkmoglo :)
Ja pod koniev pazdziernika na kilka dni do Anglii odsapnac do przyjaciółki lece :)
Jednak chyba zmienilam plany i od jutra nie bede brala clo i wizyte w klinice przeloze :D miesiac przerwy :D
Poza tym uzbieram troszke wiecej kasy i bedzie w razie czego na wszystkie badania, hsg itd. A nie bede sie przejmowac ze moze na cos mi braknie ;)

Spark - to zapraszam na kawe jak będziesz w uk ! [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiem ze juz było pisane o wspomagaczach ale przejrzeć wszystko i odnaleźć to problem . Jakie suplementy i witaminy stosujecie wy i wasi faceci? Mój się zawzial i jak zobaczylam jego koszyk w aptece internetowej to się zalamalam. Miał w nim chyba wszystkie dostępne preparaty na poprawę nasienia. Kazałam mu się wstrzymac do czasu aż obczytam temat.

Magda mój nic nie bierze bo w sumie nie musi nasienie miał badane i jest bardzo dobre natomiast ja bire i to sporo.
Metformax 500 (metforminie) 3x2
Miovarian 2x2
Acart 1x1
Olej z wiesiołka od 1-15 dc
Clostylbergit (czy jakos tak) od 5 do 9 dc

Spark dobry plan :)

Iza ważne żeby zaskoczyło :)

Megan fajnie że Ci humor dopisuje. Też bym tak chciała. U mnie 3 dc i jakoś moje nastawienie jest średnie. Też muszę się wziąźć w garść.W tym poprzednim cyklu skupiałam się na relacjach z m, kupiłam sexy bieliznę, fajnie było ale niestety nie pomogło jeśli chodzi o zaciążenie. Na ten cykl mamy w planach częściej się kochać, w dni płodne może i codziennie (jak damy radę) i też chcemy przy tym dobrze się bawić a nie tylko myśleć o starankach. Mój syn się urodził w moje urodziny w styczniu, mój m jest z lipca to może będzie to termin drugiego juniora. W lipcu mamy też rocznicę ślubu. A moja mama poroniła też drugą ciąże tak samo jak ja i potem po roku po poronieniu zaszła w ciąże i mój brat jest z lipca.Jakby zaskoczyło to mielibyśmy nawet taką samą różnicę wiekową jak ja mam z bratem.

reklama
Megan fajnie że Ci humor dopisuje. Też bym tak chciała. U mnie 3 dc i jakoś moje nastawienie jest średnie. Też muszę się wziąźć w garść.W tym poprzednim cyklu skupiałam się na relacjach z m, kupiłam sexy bieliznę, fajnie było ale niestety nie pomogło jeśli chodzi o zaciążenie. Na ten cykl mamy w planach częściej się kochać, w dni płodne może i codziennie (jak damy radę) i też chcemy przy tym dobrze się bawić a nie tylko myśleć o starankach. Mój syn się urodził w moje urodziny w styczniu, mój m jest z lipca to może będzie to termin drugiego juniora. W lipcu mamy też rocznicę ślubu. A moja mama poroniła też drugą ciąże tak samo jak ja i potem po roku po poronieniu zaszła w ciąże i mój brat jest z lipca.Jakby zaskoczyło to mielibyśmy nawet taką samą różnicę wiekową jak ja mam z bratem.
Mam nadzieje że dobry humor i do Ciebie zawita lada moment :* Widzisz wszystko wskazuje na to ze dziecko na lipiec to własnie ten moment :D ja również ze stycznia[emoji14]może bedziesz miala 1 prezent na te dwie okazje :D mnie mama jechała rodzić w trakcie swojego wesela[emoji14]także 8 stycznia rodzice mają rocznice ślubu a ja sie urodziłam 9 stycznia o 5 rano[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry