Spark
Fanka BB :)
Haha dzięki tylko wiesz, Anglia jest duża ja lecę do LiverpooluSpark - to zapraszam na kawe jak będziesz w uk ! [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dzięki tylko wiesz, Anglia jest duża ja lecę do LiverpooluSpark - to zapraszam na kawe jak będziesz w uk ! [emoji51]
Tak! to moja żabeczka mam jeszcze drugą, jej siostrę, szaro-burą Ta ze zdjecia śpi mi na głowie druga w nogachBertha to twój kotek na avatarze? śliczny jest.
O, a tak liczylam, ze u ciebie to ciąża! moze sie nie rozwinie?Dziewczyny zobaczycie wszystkim nam się uda!!! ) ja już mam początki krwawienia, więc zaczynam nowy cykl.
Ja biore:Dziewczyny wiem ze juz było pisane o wspomagaczach ale przejrzeć wszystko i odnaleźć to problem . Jakie suplementy i witaminy stosujecie wy i wasi faceci? Mój się zawzial i jak zobaczylam jego koszyk w aptece internetowej to się zalamalam. Miał w nim chyba wszystkie dostępne preparaty na poprawę nasienia. Kazałam mu się wstrzymac do czasu aż obczytam temat.
Ja biore metyle. Te: Link do: Thorne Research, Methyl-Guard Plus, 90 Veggie CapsMagda 36 ja biorę spory arsenał rzekomych wspomagaczy. U mnie jest problem z utrzymaniem ciąży.
Wiesiołek 100mg 1x dz. 1-14dc
Magnez 2 x dz.
Koenzym q10 100 mg 1 x dz.
Poor Bee Poolen 50 mg 1x dz.
Royal jelly 1x dz.
Witamina D3 1000 IU 1x dz.
Witamina C 500mg 1 x dz.
Kwas foliowy 5mg 1x dz.
Pregnancy conception 1x dz.
Femibion natal1 1x dz.
Pije inofem 1x dz.
Planuje kupić jeszcze witaminy B i kwas folowy w firmie metylowej. Jak któraś bierze to dajcie znać prosze
No wlasnie @ jeszcze nie ma... kurde... gdyby temperatura nie spadla, to bym miala nadzieje mimo negatywów... ale temp poszla w dol...Bertha jak tam u Ciebie?
Ja biore metyle. Te: Link do: Thorne Research, Methyl-Guard Plus, 90 Veggie Caps
No wlasnie @ jeszcze nie ma... kurde... gdyby temperatura nie spadla, to bym miala nadzieje mimo negatywów... ale temp poszla w dol...
Ide wlasnie na wizyte do gina, zobaczymy co powie.
Bertha a ty bierzesz acard dlaczego ? Masz jakies wskazania do brania go ?
Queen skad z Anglii jesteś ?