reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to ciekawe co u Ciebie jest grane.Jak będziesz po to daj znać. Ja chyba jeszcze 2 cykle czekam a jak nie wyjdzie to do ginki też się zapiszę. Jakoś tak nie chętnie wybieram się do niej, raz że kasa, wole coś dziecku kupić, przy pierwszych staraniach chodziłam do niej i nie pomogła mi w zajściu. Nie zachodziłam w ciążę chyba przez psychę, bo wszystkie wyniki mieliśmy super, monitoring 2 cykle robiła i było ok, clo miałam 1 cykl i też nie zaskoczyłam. W drugą zaszłam szybko. Więc 2 razy zaszłam więc to chyba nie jest mój problem. Mam cykle idealne, ten ostatni spóźnił się co prawda 3 dni ale to też ok.

reklama
Ja już sama nic nie rozumiem.Zaczął się sluz z żywą krwią i ustąpił. Polecialam po test. Negatywny. Już bym wolała żeby @ po prostu przyszła niż tak przychodzi - odchodzi. :/

reklama
Do góry