No to do bojuNo nie potrzebna. Zobaczymy co dalej będzie. Myślałam że w tym cyklu nie będzie szans na starania a jednak są.
Ja wczoraj mialam masakryczny dzień , no ledwo na nogach stałam przez ten ból brzucha , nie mialam ochoty na nic ALEEEEE dzisiaj 2dc i smieszne ale juz wszystko jest super , mam ochote zacząc działac i wiem ze tym razem sie uda po prostu tak mialo byc chcialam miec dzidzie z lipca i bede miec dzidzie z lipca[emoji14]co tam ze @ pojdzie sobie dopiero za 5 dni wazne ze w koncu pójdzie i przez najblizsze pare miesiecy jej nie zobacze [emoji23] no nic deszcz za oknem , zimno a ja sie ciągle smieje chyba ktos mi dolał czegos do jogurtu[emoji14]Przy okazji witam nowe staraczki a dla tych które lada moment testują : NIE MARUDZIĆ !!!! bedzie wszystko cacy ja mam taki plan działania na ten cykl : Bawić sie dobrze , jak najwiecej spedzic czasu ze znajomymi ( przy okazji przyjaciółka przylatuje na 3 tyg z dzieciaczkami wiec bedziemy musialy nadrobic zaleglosci) , porobić cos ciekawego , wyluzowac ale przy tym bede dokladnie sie obserwowac i robic testy owu i wiadomo , działać ! Może jak ja bede ciagle w dobrym nastroju to K tez nie bedzie miec fochów Sie rozpisałam
ps . te które przeczytaly calego posta : polecam Activie..serio cos musiało tam być pobudzającego[emoji182][emoji175]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom