reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

sarat mnie własnie też od 3 dni bolą piersi i również też tak pod pachami po boku dlatego zrobiłam test (niepotrzebnie) teraz np też mnie bolą.
Może jednak coś sie u ciebie dzieje :)

A mnie juz ta prawa pierś nie boli ... [emoji30] zrobiłam test (tak wiem nie potrzebnie ) 25dc - biel vizira. Także czekam na @@@ i rozpoczynam ostatni cykl starań ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzisiaj 31dc. Miał byc 29-dniowy. W 29dc beta <0.100. A @ gdzies się zawieruszyla... Ale czuje że jest już za rogiem. Mnie piersi nic nie bolą, co jest dziwne w sumie.

Bertha - 3dni to @ zostało. Chyba ze mi sie przesunie bo owu wg testów miałam w 16dc czyli @@& przyjdzie za 5 dni ... nie spodziewam sie niczego innego ... takie moje szczęście [emoji30] poza tym jak juz kolor moczu zmienia mi sie z b. Jasnego na ciemniejszy pojawia sie @@

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny długo się staracie? Ja myślałam, ze od razu zajde. :( Boję się, ze mój Synek nie bd miał rodzeństwa :(
Mi konczy sie wlasnie 12 cykl starań po poronieniu o pierwsze dziecko. Wczesniej 1,5 roku bez zabezpieczenia, na luzie, bez spiętych starań.
hmm... gdyby tak podsumować, to bedzie juz ze 30cs w takim razie.. o kurde.

reklama
Bertha to twój kotek na avatarze? śliczny jest. Ten 7 tc i 8tc jest krytyczny ja też mniej więcej w tym czasie straciłam dzieci. Mówię dzieci bo miałam 2 zarodki jeden od początku nie rokował a drugi tak ale tylko przez chwile.

Do góry