Hej dziewczyny. U mnie wszystko dobrze. Byłam u lekarza. Wszystko jest w porządku. W sumie nawet dobrze . W prawym jajniku mam dwa pecherzyki wielkosci1,25cm i w lewym jeden wielkości 1cm. Tak mam nadzieję że owulka będzie. Jak przez następne 2 cykle się nie uda to będę miała sprawdzaną drozność jajowodow. Trzymam za was wszystkie kciuki.
reklama
teraz musi sie udac!Hej dziewczyny. U mnie wszystko dobrze. Byłam u lekarza. Wszystko jest w porządku. W sumie nawet dobrze . W prawym jajniku mam dwa pecherzyki wielkosci1,25cm i w lewym jeden wielkości 1cm. Tak mam nadzieję że owulka będzie. Jak przez następne 2 cykle się nie uda to będę miała sprawdzaną drozność jajowodow. Trzymam za was wszystkie kciuki.
Magda36
Fanka BB :)
Tobie chyba droznosc nie jest potrzebna. O ile pamiętam to masz problem z utrzymaniem ciąży a nie z zaplodnieniem.Hej dziewczyny. U mnie wszystko dobrze. Byłam u lekarza. Wszystko jest w porządku. W sumie nawet dobrze . W prawym jajniku mam dwa pecherzyki wielkosci1,25cm i w lewym jeden wielkości 1cm. Tak mam nadzieję że owulka będzie. Jak przez następne 2 cykle się nie uda to będę miała sprawdzaną drozność jajowodow. Trzymam za was wszystkie kciuki.
Emsi*
Iza powialo optymizmem kochana....ciesze się, że wszystko ok [emoji6]Hej dziewczyny. U mnie wszystko dobrze. Byłam u lekarza. Wszystko jest w porządku. W sumie nawet dobrze . W prawym jajniku mam dwa pecherzyki wielkosci1,25cm i w lewym jeden wielkości 1cm. Tak mam nadzieję że owulka będzie. Jak przez następne 2 cykle się nie uda to będę miała sprawdzaną drozność jajowodow. Trzymam za was wszystkie kciuki.
Queen nimitii czemu jeszcze przed terminem @ tak zlowrozycie....trzeba być dobrej myśli i jak @ przyjdzie to wtedy można pomarudzic, powsciekac się na los i macica w górę, cycki do przodu i walczymy dalej [emoji12]
Sarat witaj .... w kupie raźniej ... a tu naprawdę fajna ekipa [emoji1] Powodzenia
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda36
38 cs. Nadziei coraz mniejDziewczyny długo się staracie? Ja myślałam, ze od razu zajde. Boję się, ze mój Synek nie bd miał rodzeństwa
No nie potrzebna. Zobaczymy co dalej będzie. Myślałam że w tym cyklu nie będzie szans na starania a jednak są.Tobie chyba droznosc nie jest potrzebna. O ile pamiętam to masz problem z utrzymaniem ciąży a nie z zaplodnieniem.
reklama
Magda36
Dziewczyny wiem ze juz było pisane o wspomagaczach ale przejrzeć wszystko i odnaleźć to problem . Jakie suplementy i witaminy stosujecie wy i wasi faceci? Mój się zawzial i jak zobaczylam jego koszyk w aptece internetowej to się zalamalam. Miał w nim chyba wszystkie dostępne preparaty na poprawę nasienia. Kazałam mu się wstrzymac do czasu aż obczytam temat.