Hej hej
jestem i czytam prawie codziennie
czasem dam kciuka jak jest dobre info
u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc
. Troche chcialam tym razem wyluzowac
nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @
1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów
no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji
Forum BabyBoom