reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Owszem są wizyty ginekologiczne ale nie monitoring cyklu
owszem mogę iśc państwowo ale co mi da jedna wizyta?nic
Musiałabym co najmniej 6 x ech co tam po nowym roku może się uda:-) :).
A tak pozostaje czekać na cud może owulucha zajrzy i śluz się pojawi
To trzymam kciuki żeby się owulka ogarnęła i przyszła ładnie kiedy trzeba :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten zestaw się nie sprawdził,wręcz przeciwnie porobily mi się torbielki
a Clo nie jest na małe endo niestety to efekt łyżeczkowania
na endo progynowa tylko nie wiem czy teraz dałby mi dobry efekt

Mi razem z clo gin przepisuje Nolvadex - zeby endo nie cierpiało. A jest jeszcze zamiast clo lametta. Ponoc lepsze dla endo.

Moj bierze 150zl za pierwsza wizyte w cyklu, następne wizyty w cyklu umawia juz na NFZ. Wiec tylko 150zl za cykl płace.. Szkoda ze tak duzo to u ciebi kosztuje :(

Dziękuję za przyjęcie mnie do grupy. My w tym cyklu zastosujemy pierwszy raz paski owu choć nigdy nie stosowałam. Cztery lata temu miałam monitorowane cykle i była co miesiąc ale teraz może być różnie (latka lecą). [emoji1]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mi razem z clo gin przepisuje Nolvadex - zeby endo nie cierpiało. A jest jeszcze zamiast clo lametta. Ponoc lepsze dla endo.

Moj bierze 150zl za pierwsza wizyte w cyklu, następne wizyty w cyklu umawia juz na NFZ. Wiec tylko 150zl za cykl płace.. Szkoda ze tak duzo to u ciebi kosztuje :(
Ale masz super !!Ja państwowo nie mam żadnego dobrego tylko prywatnie
Czekam na cud

Dzien dobry,
Kto dziś testuje? Jak przedstawia sie tabelka - to zaraz wywołamy do odpowiedzi :)
Megan22, gdzie zniknęłas?

3dpo
Hej hej :D jestem i czytam prawie codziennie :D czasem dam kciuka jak jest dobre info :D u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc :p. Troche chcialam tym razem wyluzowac:p nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @ :D 1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów :D no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No ale co to za przyrost. Bardzo marny. Lepiej nastawić się że nic z tego nie będzie. Nie wiem skąd taki mam problem. Dwójkę dzieci donosiłam normalnie. Pierwszy poród w 40tyg drugi w 41tyg a teraz nagle jakiś problem żeby jakąś ciaze utrzymać. Znacie może kogoś kto z takim początkiem utrzymał ciaze i urodził zdrowe dziecko ????

Dziewczyny mają rację: trzeba myśleć pozytywnie - nastawiać się trzeba, że będzie dobrze. Medycyna to nie jest nauka ścisła:) Ważne, że rośnie - trzymamy kciuki:)

reklama
Hej hej :D jestem i czytam prawie codziennie :D czasem dam kciuka jak jest dobre info :D u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc :p. Troche chcialam tym razem wyluzowac:p nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @ :D 1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów :D no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy za słowo !!! :D

Do góry