Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba tak, ale muszę to jeszcze sprawdzić w księgowościKumam A powiedz, bo nie jestem pewna - do stawki na L4 i do macierzynskiego, liczy sie srednia zarobkow: podstawa plus premie, tak?
Bardzo dobry plan ... życzę aby być owocny [emoji6]nie pisze kiedy termin następnej @ bo nie chce pamietac, wyliczać i kochac się tylko w TE dni.
postanowiłam kochac się średnio co 2 czy 3 dni bez liczenia dni cyklu.
Czytam Was na bieżąco.
Izabela trzymam kciuki, będzie dobrze.
Wszystkim zaciążonym gratuluje i za staraczki trzymam kciuki i wspieram modlitwą.
Ostatnio jak byłam na Jasnej Górze tez się za Was modliłam.
Byłam turystyczne, mieszkam w TrójmiescieBardzo dobry plan ... życzę aby być owocny [emoji6]
A jesteś z okolicy Jasnej Góry czy byłaś turystycznie ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
WitajWitam się z wami. Chciałabym dołączyć do staraczek. Zaczynamy trzeci cykl starań.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
nie pisze kiedy termin następnej @ bo nie chce pamietac, wyliczać i kochac się tylko w TE dni.
postanowiłam kochac się średnio co 2 czy 3 dni bez liczenia dni cyklu.
Czytam Was na bieżąco.
Izabela trzymam kciuki, będzie dobrze.
Wszystkim zaciążonym gratuluje i za staraczki trzymam kciuki i wspieram modlitwą.
Ostatnio jak byłam na Jasnej Górze tez się za Was modliłam.