reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi w pierwszej ciąży wyliczyli średnia z 3 ostatnich miesięcy łącznie z premiami i tyle co miesiąc mi przelewali. Tylko w zależności czy miesiąc miał 30 czy 31 dni była mała różnica.

Dziewczyny a jak to będzie wyglądało w momencie przejścia z L4 z chorobowego na L4 jak będę już w ciąży? Jestem na L4 1.5 miesiąca bo jestem po zabiegu i teraz mam 80% płatne a później ? Przejdź na 100% sprzed chorobowego ?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

nie pisze kiedy termin następnej @ bo nie chce pamietac, wyliczać i kochac się tylko w TE dni.
postanowiłam kochac się średnio co 2 czy 3 dni bez liczenia dni cyklu.
Czytam Was na bieżąco.
Izabela trzymam kciuki, będzie dobrze.
Wszystkim zaciążonym gratuluje i za staraczki trzymam kciuki i wspieram modlitwą.
Ostatnio jak byłam na Jasnej Górze tez się za Was modliłam.

nie pisze kiedy termin następnej @ bo nie chce pamietac, wyliczać i kochac się tylko w TE dni.
Czytam Was na bieżąco.
Wszystkim zaciążonym gratuluje i za staraczki trzymam kciuki i wspieram modlitwą.
Bardzo dobry plan ... życzę aby być owocny [emoji6]
A jesteś z okolicy Jasnej Góry czy byłaś turystycznie ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

[QUOTE="bertha, post: 14371235, member: 159090"

Ann89 cos sie nie odzywa od 16.08.. chyba nas opuscila.
Kotek i Katka pisaly że @ przyszla, takze mozemy wpisac ? w terminie @.
Tanika, Vanilia, wy nastepne!! :) kiedy testy???[/QUOTE]
Hej nie testuję nie mam co:-pcykl beowulacyjny

reklama
Czytam Was na bieżąco.

Wezmę przykład z Ciebie kurna miałam isć do gina po tej@,ale nie idę lecimy na żywioł bez tych zasranych wyliczeń!!
pozdrawiam

Do góry