reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Vanilia zazdraszczam....i czekamy na wieści .... pamiętaj pozytywne myślenie jest najważniejsze [emoji6]Tanika dzięki Kochana za kciuki. Testuje jutro ale czuję że w tym cyklu dupa.......:-/
Magda daj znać jak tam wyniki. Trzymam mocno kciuki.
Jestem w górach dziewczyny. Totalne odludzie. Jest cudownie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
E="agat89, post: 14373605, member: 167558"]Hey Dziewczyny jestem tu nowa. narazie staramy się dopiero od miesiąca i niestety się nie udało. Mam Pcos i cykle bezowulacyjne.
Obecnie mam 3dc i jestem pierwszy dzień na clo. Liczę, ze to przyspieszy sprawę[/QUOTE]
Cześć starania o pierwsze dziecko?
Mi clo pomogło przy owulacji, niestety póki co bez skutku
Obecnie mam 3dc i jestem pierwszy dzień na clo. Liczę, ze to przyspieszy sprawę[/QUOTE]
Cześć starania o pierwsze dziecko?
Mi clo pomogło przy owulacji, niestety póki co bez skutku
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
Emsi*
Izabela ja też dziś mega ból głowy ... ledwo łaze :/
Trzymaj się kochana i dużo pozytywnych wibracji ;-)
Trzymaj się kochana i dużo pozytywnych wibracji ;-)
ej no nieeeeHej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
NeSSi
Moderatorka
Z całego serducha trzymam kciuki za dobre wieściWitam dziewczyny. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. O 14 godzina prawdy. Zobaczymy co z ta moja dziurą. Mam nadzieję że będę jeszcze mogła mieć dziecko.
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
Iza, trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki.
Iza trzymaj sie bedzie dobrze !
A ja mam pytanie, bo moze któraś z Was cos wie na ten temat. Na wstępnym wywiadzie w klinice dowiedziałam sie od pani dr ze nie powinnam brać nurofenu na rożne bóle bo jest to lek z jakieś grupy leku który zawiera jakiś składnik (wybaczcie ze nie pisze dokładniej ale nie umiem sensownie tego przetłumaczyć z ang na polski) który tez zaburza owulacje. I ok. Rozumiem. A czy któraś z Was moze sie orientuje jak to jest w przypadku przeziębienie i owulacji ? 14dc u mnie wiec zbliżam sie do dwóch kreseczek a ja przeziębiona i zasmarkana. Ratuje sie gripexem ...
A ja mam pytanie, bo moze któraś z Was cos wie na ten temat. Na wstępnym wywiadzie w klinice dowiedziałam sie od pani dr ze nie powinnam brać nurofenu na rożne bóle bo jest to lek z jakieś grupy leku który zawiera jakiś składnik (wybaczcie ze nie pisze dokładniej ale nie umiem sensownie tego przetłumaczyć z ang na polski) który tez zaburza owulacje. I ok. Rozumiem. A czy któraś z Was moze sie orientuje jak to jest w przypadku przeziębienie i owulacji ? 14dc u mnie wiec zbliżam sie do dwóch kreseczek a ja przeziębiona i zasmarkana. Ratuje sie gripexem ...
reklama
Iza ja dzisiaj też plamiłam i boli mnie brzuch !! Spodziewam się najgorszego !!! Wizyta dopiero w środę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom