Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vanilia zazdraszczam....i czekamy na wieści .... pamiętaj pozytywne myślenie jest najważniejsze [emoji6]Tanika dzięki Kochana za kciuki. Testuje jutro ale czuję że w tym cyklu dupa.......:-/
Magda daj znać jak tam wyniki. Trzymam mocno kciuki.
Jestem w górach dziewczyny. Totalne odludzie. Jest cudownie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
ej no nieeeeHej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
Z całego serducha trzymam kciuki za dobre wieściWitam dziewczyny. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. O 14 godzina prawdy. Zobaczymy co z ta moja dziurą. Mam nadzieję że będę jeszcze mogła mieć dziecko.
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.