ada1305
Aktywna w BB
U mnie 6dc trzecie miesiąc starań.P.S. A u mnie @ dzisiaj - więc zaczynam drugi cykl starań
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 6dc trzecie miesiąc starań.P.S. A u mnie @ dzisiaj - więc zaczynam drugi cykl starań
Hej hej jestem i czytam prawie codziennie czasem dam kciuka jak jest dobre info u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc . Troche chcialam tym razem wyluzowac nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @ 1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No fakt, coś w tym jest hahaha mam jeszcze chyba 20 sztuk, ktoś chętny [emoji23]? Ale najlepsze że mój narzeczony pewnego wieczoru sie pyta czy robilam test a ja mu odpowiedzialam : a daj se z tym spokój po co jak i tak nic z tego nie wiem zdziwił sie i zmartwił ze sie poddałam ale wytlumaczylam mu co i jak (bo przecież facetom trzeba dokladnie wyjasnic o co kaman) to potem sie zaczal martwic ze moze ze mna jest cos nie tak ..ehh mialam ochote go udusic także tyle z tego wyszło ze na prawde nie patrzylam pozniej nawet na kalendarz ktory mam dzien cyklu[emoji14]życze każdej takiego spokoju bo to na prawde ułatwia życie[emoji14]No jesteś! to super ze udało sie wyluzować.
Kurczę, to skoro te niebieskie z Allegro testy taki maja "efekt uboczny" (=wyluzowanie) to każda staraczka powinna je zakupić i tak powinni je na Allegro reklamować
Powodzenia!!!
Trzymam mocnoWitam dziewczyny. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. O 14 godzina prawdy. Zobaczymy co z ta moja dziurą. Mam nadzieję że będę jeszcze mogła mieć dziecko.
Magda ściskam i powodzenia !!!Witam dziewczyny. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. O 14 godzina prawdy. Zobaczymy co z ta moja dziurą. Mam nadzieję że będę jeszcze mogła mieć dziecko.
Ohh zazdroszcze... ja dopiero 2 tyg po wakacjach a juz zmeczona jestem ;p*Vanilia*, post: 14373512, member: 90373"]Tanika dzięki Kochana za kciuki. Testuje jutro ale czuję że w tym cyklu dupa.......:-/
Magda daj znać jak tam wyniki. Trzymam mocno kciuki.
Jestem w górach dziewczyny. Totalne odludzie. Jest cudownie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
W tym miesiącu zaczęłam pić. Czy poskutkowal okaże się za 2 tygodnie [emoji4]Hejka! A pije może któraś inofem? Jestem ciekawa waszych wrażeń
Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści [emoji9]Witam dziewczyny. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. O 14 godzina prawdy. Zobaczymy co z ta moja dziurą. Mam nadzieję że będę jeszcze mogła mieć dziecko.