reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej hej :D jestem i czytam prawie codziennie :D czasem dam kciuka jak jest dobre info :D u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc :p. Troche chcialam tym razem wyluzowac:p nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @ :D 1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów :D no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No jesteś! :) to super ze udało sie wyluzować.
Kurczę, to skoro te niebieskie z Allegro testy taki maja "efekt uboczny" (=wyluzowanie) to każda staraczka powinna je zakupić i tak powinni je na Allegro reklamować :D

Powodzenia!!!

No jesteś! :) to super ze udało sie wyluzować.
Kurczę, to skoro te niebieskie z Allegro testy taki maja "efekt uboczny" (=wyluzowanie) to każda staraczka powinna je zakupić i tak powinni je na Allegro reklamować :D

Powodzenia!!!
No fakt, coś w tym jest hahaha :D mam jeszcze chyba 20 sztuk, ktoś chętny [emoji23]? Ale najlepsze że mój narzeczony pewnego wieczoru sie pyta czy robilam test a ja mu odpowiedzialam : a daj se z tym spokój :D po co jak i tak nic z tego nie wiem :D zdziwił sie i zmartwił ze sie poddałam ale wytlumaczylam mu co i jak (bo przecież facetom trzeba dokladnie wyjasnic o co kaman) to potem sie zaczal martwic ze moze ze mna jest cos nie tak ..ehh :D mialam ochote go udusic:D także tyle z tego wyszło ze na prawde nie patrzylam pozniej nawet na kalendarz ktory mam dzien cyklu[emoji14]życze każdej takiego spokoju bo to na prawde ułatwia życie[emoji14]
Spark - Dzięki :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

*Vanilia*, post: 14373512, member: 90373"]Tanika dzięki Kochana za kciuki. Testuje jutro ale czuję że w tym cyklu dupa.......:-/

Magda daj znać jak tam wyniki. Trzymam mocno kciuki.

Jestem w górach dziewczyny. Totalne odludzie. Jest cudownie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ohh zazdroszcze... ja dopiero 2 tyg po wakacjach a juz zmeczona jestem ;p

reklama
Hejka! A pije może któraś inofem? Jestem ciekawa waszych wrażeń ;)
W tym miesiącu zaczęłam pić. Czy poskutkowal okaże się za 2 tygodnie [emoji4]
Witam dziewczyny. Trzymajcie za mnie mocno kciuki. O 14 godzina prawdy. Zobaczymy co z ta moja dziurą. Mam nadzieję że będę jeszcze mogła mieć dziecko.
Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry