reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ada witaj serdecznie-))
Alekxandra ale masz super ja miałam sacharę i stosunek bolał jak cholera mam nadziejęcze w tym cyklu sie pokaze i będzie ta przyjemnosc i radosć z sexu
Iza faktycznie przyrost nie wielki ,ale jest!!!czyli ciaża rozwija się!!!
Jakby dali ci heparynę w zastrzykach?
Trzymam kciuki
resztę dziewczynek pozdrawiam i oczywiscie ciężaróweczki

reklama
Hej dziewczyny jestem jestem i cały czas podczytuje. Mąż mi się ostatnio zbuntował i może tylko raz czy dwa razy w cyklu kończy środku :) tak więc marne szansę na zaciazanie. Cały czas też szukam pracy.
Jutro wg kalendarza ovu może dzisiaj małżonek da się wykorzystać ;)

Ada witaj serdecznie-))
Alekxandra ale masz super ja miałam sacharę i stosunek bolał jak cholera mam nadziejęcze w tym cyklu sie pokaze i będzie ta przyjemnosc i radosć z sexu
Iza faktycznie przyrost nie wielki ,ale jest!!!czyli ciaża rozwija się!!!
Jakby dali ci heparynę w zastrzykach?
Trzymam kciuki
resztę dziewczynek pozdrawiam i oczywiscie ciężaróweczki
No mam nadzieję że to coś zmieni, bo poprzednie dwa cykle też totalnie sucho było, a skąd wiesz że był bezowulacyjny?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

:(
A coś z tym można zrobić żeby ta owulacja była czy liczyć że w następnym się sama pojawi?

Mam obniżoną rezerwę janikową
tak brać dupka i luteinę
owulacja owszem pojawi się tylko niewiadomo kiedy?musiałabym co miesiąc mieć monitoring a to kochana za duży koszt!!usg 1to 120zl x6 musiałabym wydać720zł co miesiąc a ich nie mam więc rezygnuje narazie
Nie stworzę sobie takiej kasy

Mam obniżoną rezerwę janikową
tak brać dupka i luteinę
owulacja owszem pojawi się tylko niewiadomo kiedy?musiałabym co miesiąc mieć monitoring a to kochana za duży koszt!!usg 1to 120zl x6 musiałabym wydać720zł co miesiąc a ich nie mam więc rezygnuje narazie
Nie stworzę sobie takiej kasy
Hmm to rzeczywiście dużo kasy, a orientowalas się w pakietach medycznych czy jakieś tego nie obejmują?

reklama
Hmm to rzeczywiście dużo kasy, a orientowalas się w pakietach medycznych czy jakieś tego nie obejmują?

Owszem są wizyty ginekologiczne ale nie monitoring cyklu
owszem mogę iśc państwowo ale co mi da jedna wizyta?nic
Musiałabym co najmniej 6 x ech co tam po nowym roku może się uda:-) :).
A tak pozostaje czekać na cud może owulucha zajrzy i śluz się pojawi

Do góry