reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oluska gratulacje :)

A wg mnie zamiast dawać, powinni po prostu nie zabierać, bo to absurd żeby zabierać ludziom kasę po to żeby im ja potem oddać i nakrasc po drodze.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle przykre jest to że wszystko kręci się w okół pieniędzy. Prędzej ludzie zapytają się ciebie jaki masz dom, jaką pracę (czyt. ile możesz zarobić) niż czy jesteś szczęśliwym człowiekiem, zadowolonym ze swojego życia.

W ogóle przykre jest to że wszystko kręci się w okół pieniędzy. Prędzej ludzie zapytają się ciebie jaki masz dom, jaką pracę (czyt. ile możesz zarobić) niż czy jesteś szczęśliwym człowiekiem, zadowolonym ze swojego życia.
A niech sobie pytają o co chcą. Ważne że my wiemy czy jesteśmy szczęśliwe, nie żyjemy dla nich tylko dla siebie.
no my juz w domku, wiec tak Nataniel ma 720 gram, okolo 30 cm, wszystko ok, dzieć baaaardzo ruchliwy :D buzke ma slodka, ziewal sobie oczywiscie jak na kazdym usg :D kamien z serca wyniki moczu ok na szczescie, kolejne usg za trzy tygodnie :)
Super :D Zazdroszczę

Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki :)
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane :)
Witajcie staraczki [emoji173] ja podobnie jak Sylviia odpuszczam. Może to jeszcze nie czas dla mnie. Teraz muszę zadbać o moją dietę i uporządkować życie. Wydaje mi się że nastał ten czas, kiedy muszę podjąć kilka ważnych dla mnie decyzji. Po pierwsze zmiana pracy bo obecna wykancza mnie psychicznie po drugie kontynuacja walki o lepszą siebie.
Oczywiście będę Was podglądać i raz na jakiś czas się odezwę. Materiały do tabelki od Berthy wyślę mailem Alexandrze.
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ech przykre że dziewczynki odpuszczają ale sytuacje się zmieniają, właśnie tego się boję że dalej się nie będzie udawało, przyjdą inne problemy a potem człowiek będzie żałował...

Witajcie staraczki [emoji173] ja podobnie jak Sylviia odpuszczam. Może to jeszcze nie czas dla mnie. Teraz muszę zadbać o moją dietę i uporządkować życie. Wydaje mi się że nastał ten czas, kiedy muszę podjąć kilka ważnych dla mnie decyzji. Po pierwsze zmiana pracy bo obecna wykancza mnie psychicznie po drugie kontynuacja walki o lepszą siebie.
Oczywiście będę Was podglądać i raz na jakiś czas się odezwę. Materiały do tabelki od Berthy wyślę mailem Alexandrze.
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne trzymaj się ciepło i życzę żeby Ci sie wszytsko udało i żebyś mogła na spokojnie wrócić do tematu starań kiedy będziesz gotowa :)

Ja właśnie wracam od ginki, wszystko jest ok, mam obserwować śluz i nie żyć w stresie od @ do @.[emoji14]

reklama
1473876922324.jpg

Załączam zdjęcie testu. Uprzedzam że kreseczke bardzo słabo widać.

Załączniki

• 1473876922324.jpg
    1473876922324.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 242
Do góry