no my juz w domku, wiec tak Nataniel ma 720 gram, okolo 30 cm, wszystko ok, dzieć baaaardzo ruchliwy buzke ma slodka, ziewal sobie oczywiscie jak na kazdym usg kamien z serca wyniki moczu ok na szczescie, kolejne usg za trzy tygodnie
reklama
W ogóle przykre jest to że wszystko kręci się w okół pieniędzy. Prędzej ludzie zapytają się ciebie jaki masz dom, jaką pracę (czyt. ile możesz zarobić) niż czy jesteś szczęśliwym człowiekiem, zadowolonym ze swojego życia.Oluska gratulacje
A wg mnie zamiast dawać, powinni po prostu nie zabierać, bo to absurd żeby zabierać ludziom kasę po to żeby im ja potem oddać i nakrasc po drodze.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Olus gratuluję
Lux dobrze że z dzidzia wszystko dobrze
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Lux dobrze że z dzidzia wszystko dobrze
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
A niech sobie pytają o co chcą. Ważne że my wiemy czy jesteśmy szczęśliwe, nie żyjemy dla nich tylko dla siebie.W ogóle przykre jest to że wszystko kręci się w okół pieniędzy. Prędzej ludzie zapytają się ciebie jaki masz dom, jaką pracę (czyt. ile możesz zarobić) niż czy jesteś szczęśliwym człowiekiem, zadowolonym ze swojego życia.
Super Zazdroszczęno my juz w domku, wiec tak Nataniel ma 720 gram, okolo 30 cm, wszystko ok, dzieć baaaardzo ruchliwy buzke ma slodka, ziewal sobie oczywiscie jak na kazdym usg kamien z serca wyniki moczu ok na szczescie, kolejne usg za trzy tygodnie
Katka12
Ekstra!!!no my juz w domku, wiec tak Nataniel ma 720 gram, okolo 30 cm, wszystko ok, dzieć baaaardzo ruchliwy buzke ma slodka, ziewal sobie oczywiscie jak na kazdym usg kamien z serca wyniki moczu ok na szczescie, kolejne usg za trzy tygodnie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie staraczki [emoji173] ja podobnie jak Sylviia odpuszczam. Może to jeszcze nie czas dla mnie. Teraz muszę zadbać o moją dietę i uporządkować życie. Wydaje mi się że nastał ten czas, kiedy muszę podjąć kilka ważnych dla mnie decyzji. Po pierwsze zmiana pracy bo obecna wykancza mnie psychicznie po drugie kontynuacja walki o lepszą siebie.Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane
Oczywiście będę Was podglądać i raz na jakiś czas się odezwę. Materiały do tabelki od Berthy wyślę mailem Alexandrze.
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno [emoji9]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacjeA u mnie na teście ciazowym dwie kreseczki. Nie wierzę...
Aleksandrax
Jasne trzymaj się ciepło i życzę żeby Ci sie wszytsko udało i żebyś mogła na spokojnie wrócić do tematu starań kiedy będziesz gotowaWitajcie staraczki [emoji173] ja podobnie jak Sylviia odpuszczam. Może to jeszcze nie czas dla mnie. Teraz muszę zadbać o moją dietę i uporządkować życie. Wydaje mi się że nastał ten czas, kiedy muszę podjąć kilka ważnych dla mnie decyzji. Po pierwsze zmiana pracy bo obecna wykancza mnie psychicznie po drugie kontynuacja walki o lepszą siebie.
Oczywiście będę Was podglądać i raz na jakiś czas się odezwę. Materiały do tabelki od Berthy wyślę mailem Alexandrze.
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno [emoji9]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie wracam od ginki, wszystko jest ok, mam obserwować śluz i nie żyć w stresie od @ do @.[emoji14]
reklama
oluska88
Załączam zdjęcie testu. Uprzedzam że kreseczke bardzo słabo widać.
Załączniki