reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oluska gratulacje :)

A wg mnie zamiast dawać, powinni po prostu nie zabierać, bo to absurd żeby zabierać ludziom kasę po to żeby im ja potem oddać i nakrasc po drodze.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle przykre jest to że wszystko kręci się w okół pieniędzy. Prędzej ludzie zapytają się ciebie jaki masz dom, jaką pracę (czyt. ile możesz zarobić) niż czy jesteś szczęśliwym człowiekiem, zadowolonym ze swojego życia.

W ogóle przykre jest to że wszystko kręci się w okół pieniędzy. Prędzej ludzie zapytają się ciebie jaki masz dom, jaką pracę (czyt. ile możesz zarobić) niż czy jesteś szczęśliwym człowiekiem, zadowolonym ze swojego życia.
A niech sobie pytają o co chcą. Ważne że my wiemy czy jesteśmy szczęśliwe, nie żyjemy dla nich tylko dla siebie.
no my juz w domku, wiec tak Nataniel ma 720 gram, okolo 30 cm, wszystko ok, dzieć baaaardzo ruchliwy :D buzke ma slodka, ziewal sobie oczywiscie jak na kazdym usg :D kamien z serca wyniki moczu ok na szczescie, kolejne usg za trzy tygodnie :)
Super :D Zazdroszczę

Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki :)
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane :)
Witajcie staraczki [emoji173] ja podobnie jak Sylviia odpuszczam. Może to jeszcze nie czas dla mnie. Teraz muszę zadbać o moją dietę i uporządkować życie. Wydaje mi się że nastał ten czas, kiedy muszę podjąć kilka ważnych dla mnie decyzji. Po pierwsze zmiana pracy bo obecna wykancza mnie psychicznie po drugie kontynuacja walki o lepszą siebie.
Oczywiście będę Was podglądać i raz na jakiś czas się odezwę. Materiały do tabelki od Berthy wyślę mailem Alexandrze.
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ech przykre że dziewczynki odpuszczają ale sytuacje się zmieniają, właśnie tego się boję że dalej się nie będzie udawało, przyjdą inne problemy a potem człowiek będzie żałował...

Witajcie staraczki [emoji173] ja podobnie jak Sylviia odpuszczam. Może to jeszcze nie czas dla mnie. Teraz muszę zadbać o moją dietę i uporządkować życie. Wydaje mi się że nastał ten czas, kiedy muszę podjąć kilka ważnych dla mnie decyzji. Po pierwsze zmiana pracy bo obecna wykancza mnie psychicznie po drugie kontynuacja walki o lepszą siebie.
Oczywiście będę Was podglądać i raz na jakiś czas się odezwę. Materiały do tabelki od Berthy wyślę mailem Alexandrze.
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Trzymam za Was kciuki bardzo mocno [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne trzymaj się ciepło i życzę żeby Ci sie wszytsko udało i żebyś mogła na spokojnie wrócić do tematu starań kiedy będziesz gotowa :)

Ja właśnie wracam od ginki, wszystko jest ok, mam obserwować śluz i nie żyć w stresie od @ do @.[emoji14]

reklama
1473876922324.jpg

Załączam zdjęcie testu. Uprzedzam że kreseczke bardzo słabo widać.

Załączniki

• 1473876922324.jpg
    1473876922324.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 239
Do góry