reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
28 dc dwa dni przed terminem @ i 12 dpo jeszcze w poniedziałek rano nie było kreski a teraz się pojawiła jest bardzo blada. Jutro rano zrobię test ponownie i prześle. Jestem pełna obaw. Na ten test tyle razy patrzyłam ze zostawiłam go w aucie chyba, bo w torebce nie mogę znaleźć.
Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi, myslalam ze @ się zbliża. W sumie nie mam jeszcze żadnych typowo ciazowych objawów. W pierszej ciąży pierwszy test robiłam po teminie @ kilka dni i teraz boję się ze @ przyjdzie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

28 dc dwa dni przed terminem @ i 12 dpo jeszcze w poniedziałek rano nie było kreski a teraz się pojawiła jest bardzo blada. Jutro rano zrobię test ponownie i prześle. Jestem pełna obaw. Na ten test tyle razy patrzyłam ze zostawiłam go w aucie chyba, bo w torebce nie mogę znaleźć.
Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi, myslalam ze @ się zbliża. W sumie nie mam jeszcze żadnych typowo ciazowych objawów. W pierszej ciąży pierwszy test robiłam po teminie @ kilka dni i teraz boję się ze @ przyjdzie.

Ja mam dzis 25 dc moze za 3 dni zatestuje [emoji39][emoji39]
A Tobie gratuluje Bo jesli ostatnio test byl negatywny a teraz pozytywny to musi to byc ciaza. Jednak hormon rosnie
Jejuu ale cii zazdroszcze [emoji1]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

No w moim otoczeniu panuje przekonanie że trójka dzieci to już rodzina wielodzietna - czyli patologia. Jeżeli rodziny nie stać na wszystko co obecnie jest na czasie to znaczy że klepią biedę a dzieci na pewno są nie szczęśliwe z tego powodu i rodzice temu winni. Doktor która interweniowała przy moim ostatnim porodzie powiedziała że już mi starczy dzieci. Nie wspominając o rodzinie... No ale najważniejsze że my się kochamy, mąż od 3 lat mnie namawia a dzieci myślą że jestem bezpłodna i namawiają mnie do adopcji heheeh
Rodzina wielodzietna = patologia!!??? Nie na bogato = nieszczęśliwie!!??? W takim razie ja bardzo chętnie zostanę taką nieszczęśliwą patologią [emoji1] swoją drogą ludzie to potrafią mieć nasrane we łbie. Ta patologia pracuje i potomstwo tej patologii zapewne będzie zasuwać na emerytury dla tych " odpowiedzialnych "

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dawaj foto!!

Zostawiłam gdzieś w aucie. Zrobiłam ten test w pracy i całą drogę się na niego gapiłam z niedowierzaniem. Ale zaopatrzylam sie jyz w dwa kolejne z roznych firm i rano powtórzę. Wtedy wrzucę foto. A można wrzucić zdjęcie z aplikacji? Czy muszę z kompa?

reklama
Zostawiłam gdzieś w aucie. Zrobiłam ten test w pracy i całą drogę się na niego gapiłam z niedowierzaniem. Ale zaopatrzylam sie jyz w dwa kolejne z roznych firm i rano powtórzę. Wtedy wrzucę foto. A można wrzucić zdjęcie z aplikacji? Czy muszę z kompa?

Chyba z kompa

Do góry