Katka12
Fanka BB :)
Jejku GRATULUJĘ KOCHANA!!!!A u mnie na teście ciazowym dwie kreseczki. Nie wierzę...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku GRATULUJĘ KOCHANA!!!!A u mnie na teście ciazowym dwie kreseczki. Nie wierzę...
Oluska ktory to dc ??A u mnie na teście ciazowym dwie kreseczki. Nie wierzę...
Ja mam dzis 25 dc moze za 3 dni zatestuje [emoji39][emoji39]28 dc dwa dni przed terminem @ i 12 dpo jeszcze w poniedziałek rano nie było kreski a teraz się pojawiła jest bardzo blada. Jutro rano zrobię test ponownie i prześle. Jestem pełna obaw. Na ten test tyle razy patrzyłam ze zostawiłam go w aucie chyba, bo w torebce nie mogę znaleźć.
Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi, myslalam ze @ się zbliża. W sumie nie mam jeszcze żadnych typowo ciazowych objawów. W pierszej ciąży pierwszy test robiłam po teminie @ kilka dni i teraz boję się ze @ przyjdzie.
Dawaj foto!!A u mnie na teście ciazowym dwie kreseczki. Nie wierzę...
Rodzina wielodzietna = patologia!!??? Nie na bogato = nieszczęśliwie!!??? W takim razie ja bardzo chętnie zostanę taką nieszczęśliwą patologią [emoji1] swoją drogą ludzie to potrafią mieć nasrane we łbie. Ta patologia pracuje i potomstwo tej patologii zapewne będzie zasuwać na emerytury dla tych " odpowiedzialnych "No w moim otoczeniu panuje przekonanie że trójka dzieci to już rodzina wielodzietna - czyli patologia. Jeżeli rodziny nie stać na wszystko co obecnie jest na czasie to znaczy że klepią biedę a dzieci na pewno są nie szczęśliwe z tego powodu i rodzice temu winni. Doktor która interweniowała przy moim ostatnim porodzie powiedziała że już mi starczy dzieci. Nie wspominając o rodzinie... No ale najważniejsze że my się kochamy, mąż od 3 lat mnie namawia a dzieci myślą że jestem bezpłodna i namawiają mnie do adopcji heheeh
Zostawiłam gdzieś w aucie. Zrobiłam ten test w pracy i całą drogę się na niego gapiłam z niedowierzaniem. Ale zaopatrzylam sie jyz w dwa kolejne z roznych firm i rano powtórzę. Wtedy wrzucę foto. A można wrzucić zdjęcie z aplikacji? Czy muszę z kompa?
Chyba z kompaZostawiłam gdzieś w aucie. Zrobiłam ten test w pracy i całą drogę się na niego gapiłam z niedowierzaniem. Ale zaopatrzylam sie jyz w dwa kolejne z roznych firm i rano powtórzę. Wtedy wrzucę foto. A można wrzucić zdjęcie z aplikacji? Czy muszę z kompa?