reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka. Ja załamana. 11 dc i endo tylko 7,5. Pecherzyk 12 także katastrofa. Za dwa dni powinnam mieć owu a tu nic się nie zapowiada. Chyba kolejny stracony cykl.

OTE="Magda36, post: 14343128, member: 166653"]Hejka. Ja załamana. 11 dc i endo tylko 7,5. Pecherzyk 12 także katastrofa. Za dwa dni powinnam mieć owu a tu nic się nie zapowiada. Chyba kolejny stracony cykl.[/QUOTE]
Endo 7.5 marze o takim w 12dc...
Moze owu sie przesunela i bedzie pozniej, pęcherzyk w tym czasie pieknie urosnie i peknie ;)
End

majka o ,widzę,że kolejna kobietka z marzeniem o trójeczce..no fajnie,faktycznie ;)
My akurat mieszkamy w Niemczech,ale generalnie Niemcy nie są tacy chętni do większej liczby dzieci. Najczęściej mają 1,góra 2. Oczywiście to nie reguła,ale jednak zauważalne zjawisko. :-) :)
No w moim otoczeniu panuje przekonanie że trójka dzieci to już rodzina wielodzietna - czyli patologia. Jeżeli rodziny nie stać na wszystko co obecnie jest na czasie to znaczy że klepią biedę a dzieci na pewno są nie szczęśliwe z tego powodu i rodzice temu winni. Doktor która interweniowała przy moim ostatnim porodzie powiedziała że już mi starczy dzieci. Nie wspominając o rodzinie... No ale najważniejsze że my się kochamy, mąż od 3 lat mnie namawia a dzieci myślą że jestem bezpłodna i namawiają mnie do adopcji heheeh

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Ale ja nigdy nie miałam owu po 14 dniu. Może jednak od tych ciągłych starań coś się namieszało . W piątek znowu usg i zobaczymy czy coś się podziało.

reklama
Do góry