reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka. Ja załamana. 11 dc i endo tylko 7,5. Pecherzyk 12 także katastrofa. Za dwa dni powinnam mieć owu a tu nic się nie zapowiada. Chyba kolejny stracony cykl.

OTE="Magda36, post: 14343128, member: 166653"]Hejka. Ja załamana. 11 dc i endo tylko 7,5. Pecherzyk 12 także katastrofa. Za dwa dni powinnam mieć owu a tu nic się nie zapowiada. Chyba kolejny stracony cykl.[/QUOTE]
Endo 7.5 marze o takim w 12dc...
Moze owu sie przesunela i bedzie pozniej, pęcherzyk w tym czasie pieknie urosnie i peknie ;)
End

majka o ,widzę,że kolejna kobietka z marzeniem o trójeczce..no fajnie,faktycznie ;)
My akurat mieszkamy w Niemczech,ale generalnie Niemcy nie są tacy chętni do większej liczby dzieci. Najczęściej mają 1,góra 2. Oczywiście to nie reguła,ale jednak zauważalne zjawisko. :-) :)
No w moim otoczeniu panuje przekonanie że trójka dzieci to już rodzina wielodzietna - czyli patologia. Jeżeli rodziny nie stać na wszystko co obecnie jest na czasie to znaczy że klepią biedę a dzieci na pewno są nie szczęśliwe z tego powodu i rodzice temu winni. Doktor która interweniowała przy moim ostatnim porodzie powiedziała że już mi starczy dzieci. Nie wspominając o rodzinie... No ale najważniejsze że my się kochamy, mąż od 3 lat mnie namawia a dzieci myślą że jestem bezpłodna i namawiają mnie do adopcji heheeh

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Ale ja nigdy nie miałam owu po 14 dniu. Może jednak od tych ciągłych starań coś się namieszało . W piątek znowu usg i zobaczymy czy coś się podziało.

reklama
Do góry