reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Urodziłam synka siłami natury więc gin powiedział że wystarczy pół roku odczekać. Chciałabym żeby była mała różnica między nimi
ja zaszłam w kolejna ciążę pół roku po CC tyle że już miałam wtedy od kilku miesięcy okres.
Zajście jest jak najbardziej możliwe. Pewnie słyszałaś ile to kobiet stosowało kp jako środek antykoncepcji i stworzyły kolejne dziecię :)

Siwa ja poproszę o przeniesienie do starszek.
Ann89-27lat-Ania-1cykl-13.08

Ostatnia edycja:
reklama
Nie poklocilismy się o sprawy okolociazowe...
Nessi (mój słownik za każdym razem chce z Ciebie zrobić Messiego...:) )my już dawno doszliśmy do takiego porozumienia, kłótnia trwała u nas 5 min, bez zbędnych słów. Za chwilę zgoda. Tym razem jest inaczej, ja nie odpuszczę, bo się nigdy nie nauczy... Muszę podjąć radykalne kroki

Nie poklocilismy się o sprawy okolociazowe...
Nessi (mój słownik za każdym razem chce z Ciebie zrobić Messiego...:) )my już dawno doszliśmy do takiego porozumienia, kłótnia trwała u nas 5 min, bez zbędnych słów. Za chwilę zgoda. Tym razem jest inaczej, ja nie odpuszczę, bo się nigdy nie nauczy... Muszę podjąć radykalne kroki

Widać Messi bardziej popularny nadal niż ja ;) :D
To trzymam kciuki byś dopięła swego .... nie rozumiem facetów czasami ...

ja zaszłam w kolejna ciążę pół roku po CC tyle że już miałam wtedy od kilku miesięcy okres.
Zajście jest jak najbardziej możliwe. Pewnie słyszałaś ile to kobiet stosowało kp jako środek antykoncepcji i stworzyły kolejne dziecię :)

Siwa ja poproszę o przeniesienie do starszek.
Ann89-27lat-Ania-1cykl-13.08
Słyszałam więc jest jakaś nadzieja. Wtakim razie zabieramy się wieczorem do pracy.

Hej :) mnie nawiedzil okres wczoraj czyli 3 dni za wczesnie a dzisiaj z godziny na godzine brzuch boli coraz bardziej :l moj narzeczony jak sie o tym dowiedzial to sie tak przejął biedaczek:( powiedzial, ze mu bardzo przykro i sie boi czy aby na pewno wszystko z nami okej:( wiec mimo mojego zlego humoru ,tym razem ja zaczelam go pocieszac ze przez ten wczesniejszy okres to rowniez owulacja byla wczesniej wiec sie spoznilismy ze staraniami i tyle :) jedyny plus ze faktycznie dobrze wyczułam owulacje[emoji14]no nic mam teraz nadzieje ze nasza opozniona przeprowadzka skonczy sie na czas i pierwszy raz zaczniemy sie starac na maksa i obstawimy ten cykl żołnierzykami aby jajo juz nie ucieklo:p miłego dnia Wam życze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry