reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny:) chciałabym do was dołączyć 19.02.16 urodziłam mojego kochanego szkraba od porodu minęło prawie 6 miesięcy i chciałabym zacząć z mężem starania o drugiego bobasa Ale nie dostałam jeszcze poporodowej @ czy są jakieś szansę że znajdę teraz w ciąże?

Cześć dziewczyny:) chciałabym do was dołączyć 19.02.16 urodziłam mojego kochanego szkraba od porodu minęło prawie 6 miesięcy i chciałabym zacząć z mężem starania o drugiego bobasa Ale nie dostałam jeszcze poporodowej @ czy są jakieś szansę że znajdę teraz w ciąże?
Jest szansa. W kazdej chwili w sumie Twoj organizm moze zaczac jajeczkowac. Jak duza to szansa to nie mam pojecia. Statystyki sa mi nieznane.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

Rozumiem, u mnie też wszystkim się bawił, ale wedle zaleceń psychologa ma mieć mniej bodźców - mniej zabawek, mniej bystrych kolorów :) Pudła z zabawkami podmieniam mu raz w miesiącu ... tylko LEGO pozostają niezmienne :)
Link do: Dlaczego mniejsza ilość zabawek w rzeczywistości pomoże waszemu dziecku
Tak właśnie jest, zbyt wiele bodźców źle działa na dziecko, dziecko nie mozze się skoncentrować na jednej rzeczy, dlatego ogrom zabawek na raz nie jest dobry :)

Lekarze zalecają kobietom poczekać ten rok czasu, by organizm wrócił do normy ...druga sprawa to mleko ...
Ciąża potrafi zahamować laktację, lub znacząco ją zmniejszyć.
Inna sprawa ... brak @ nie oznacza, że nie masz owulacji.

Ostatnia edycja:
Tez mam PCOS , i tez nie mialam owulacji wcale. A pecherzykow duzo. Niby lekarz mowil mi ,ze ciezko bd zajsc a wystarcZyło 5 dni brania oviarinu i kwasu foliowego i zaszlam

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...

Urodziłam synka siłami natury więc gin powiedział że wystarczy pół roku odczekać. Chciałabym żeby była mała różnica między nimi
Jest szansa, jasne. Ja po pierwszym dziecku dostałam pierwszą @ ponad 9 miesięcy po porodzie. Nie boisz się jednak utraty pokarmu? Po zsjściu w ciążę będzie z tym problem.
Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...
[emoji17] [emoji17] [emoji17] Sprawy około ciążowe was poróżniły? Przykro mi.[emoji17]

reklama
Do góry