NeSSi
Moderatorka
matko jak pomysle ile ich pojdzie to
E... chusteczek nawilżonych pójdzie więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matko jak pomysle ile ich pojdzie to
Taaaak. Mu już dawno temu pożegnaliśmy pieluszki , ale nawilżane chusteczki, to wciąż produkt pierwszej potrzeby. [emoji5]E... chusteczek nawilżonych pójdzie więcej
Jest szansa. W kazdej chwili w sumie Twoj organizm moze zaczac jajeczkowac. Jak duza to szansa to nie mam pojecia. Statystyki sa mi nieznane.Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć 19.02.16 urodziłam mojego kochanego szkraba od porodu minęło prawie 6 miesięcy i chciałabym zacząć z mężem starania o drugiego bobasa Ale nie dostałam jeszcze poporodowej @ czy są jakieś szansę że znajdę teraz w ciąże?
Tak właśnie jest, zbyt wiele bodźców źle działa na dziecko, dziecko nie mozze się skoncentrować na jednej rzeczy, dlatego ogrom zabawek na raz nie jest dobryRozumiem, u mnie też wszystkim się bawił, ale wedle zaleceń psychologa ma mieć mniej bodźców - mniej zabawek, mniej bystrych kolorów Pudła z zabawkami podmieniam mu raz w miesiącu ... tylko LEGO pozostają niezmienne
Link do: Dlaczego mniejsza ilość zabawek w rzeczywistości pomoże waszemu dziecku
Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć 19.02.16 urodziłam mojego kochanego szkraba od porodu minęło prawie 6 miesięcy i chciałabym zacząć z mężem starania o drugiego bobasa Ale nie dostałam jeszcze poporodowej @ czy są jakieś szansę że znajdę teraz w ciąże?
Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.Tez mam PCOS , i tez nie mialam owulacji wcale. A pecherzykow duzo. Niby lekarz mowil mi ,ze ciezko bd zajsc a wystarcZyło 5 dni brania oviarinu i kwasu foliowego i zaszlam
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest szansa, jasne. Ja po pierwszym dziecku dostałam pierwszą @ ponad 9 miesięcy po porodzie. Nie boisz się jednak utraty pokarmu? Po zsjściu w ciążę będzie z tym problem.Urodziłam synka siłami natury więc gin powiedział że wystarczy pół roku odczekać. Chciałabym żeby była mała różnica między nimi
[emoji17] [emoji17] [emoji17] Sprawy około ciążowe was poróżniły? Przykro mi.[emoji17]Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...