bertha
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Cierpliwa i Rozpuszczalna! Powodzenia!
Ktora jeszcze nie podała, dawajcie dane do tabelki, siwa dzisiaj aktualizuje
U mnie dzisiaj rano przyszła @ jak w zegarku po 28 dniach :/ głupia @...
No nic to, trzeba działać dalej. Ostatni cykl naturalny a potem robimy inseminacje
Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...
A ile u Cb usg ?no wlasnie, ja wole za ta kase kupic cos dziecku
Kobieto ja jak uslyszalam ze ciężko bd to mojego pakowalam wylam co noc.on mi pow ze jestem głupia i zajde w ciaze. Przestalam o tym myśleć i bum. Moj lekarz nie wierzyl ze 2 tyg pozniej bylam juz z testem na plusJa nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...
normalne u lekarza 130 wiec wole miec takie niz wydawac dobre 400 zl za 3d bo tyle u nas wolaja za 3d
I dobre do wybierania kurzy jak ścierki nie ma pod ręką i do łazienki za daleko ;PTaaaak. Mu już dawno temu pożegnaliśmy pieluszki , ale nawilżane chusteczki, to wciąż produkt pierwszej potrzeby. [emoji5]