reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie Cierpliwa i Rozpuszczalna! Powodzenia!
Ktora jeszcze nie podała, dawajcie dane do tabelki, siwa dzisiaj aktualizuje :)
U mnie dzisiaj rano przyszła @ jak w zegarku po 28 dniach :/ głupia @...
No nic to, trzeba działać dalej. Ostatni cykl naturalny a potem robimy inseminacje :)

reklama
Witajcie Cierpliwa i Rozpuszczalna! Powodzenia!
Ktora jeszcze nie podała, dawajcie dane do tabelki, siwa dzisiaj aktualizuje :)
U mnie dzisiaj rano przyszła @ jak w zegarku po 28 dniach :/ głupia @...
No nic to, trzeba działać dalej. Ostatni cykl naturalny a potem robimy inseminacje :)

Wstrętna @ :wściekła/y:
Moja przyjdzie 13 :) Dobrze, że nie w piątek :D

Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...

Spark kochana :( przykro słyszeć :( Pamiętaj rozmowa w związku to podstawa, ale czasami ciężko wyłączyć emocje i mówimy to czego nie chcemy powiedzieć :( Po 13 latach z moim doszliśmy w końcu do pewnych ugód, dzięki temu nie robimy awantur, ale słowo, - dwa i koniec. Moi sąsiedzi po narodzinach drugiego dziecka dzień dnia robią dzikie awantury, wulgaryzmy, wyzwiska i o co ? O pierdoły ... o to, że ktoś gąbki nie położył na miejsce, nie odkurzył itp. Cały dzień marnują na ubliżanie sobie a wystarczyłoby powiedzieć " dzisiaj ja odkurzę a Ty zrób tamto, śramto czy owamto''

Ja nie mam nawet pęcherzyków...zresztą...to już teraz nieważne.
Od dwóch dni nie rozmawiam z facetem, najprawdopodobniej potrzebna będzie mała separacja na jakiś czas...
Jak się wali, to wszystko...
Kobieto ja jak uslyszalam ze ciężko bd to mojego pakowalam wylam co noc.on mi pow ze jestem głupia i zajde w ciaze. Przestalam o tym myśleć i bum. Moj lekarz nie wierzyl ze 2 tyg pozniej bylam juz z testem na plus

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry