reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Urodziłam synka siłami natury więc gin powiedział że wystarczy pół roku odczekać. Chciałabym żeby była mała różnica między nimi
ja zaszłam w kolejna ciążę pół roku po CC tyle że już miałam wtedy od kilku miesięcy okres.
Zajście jest jak najbardziej możliwe. Pewnie słyszałaś ile to kobiet stosowało kp jako środek antykoncepcji i stworzyły kolejne dziecię :)

Siwa ja poproszę o przeniesienie do starszek.
Ann89-27lat-Ania-1cykl-13.08

Ostatnia edycja:
reklama
Nie poklocilismy się o sprawy okolociazowe...
Nessi (mój słownik za każdym razem chce z Ciebie zrobić Messiego...:) )my już dawno doszliśmy do takiego porozumienia, kłótnia trwała u nas 5 min, bez zbędnych słów. Za chwilę zgoda. Tym razem jest inaczej, ja nie odpuszczę, bo się nigdy nie nauczy... Muszę podjąć radykalne kroki

Nie poklocilismy się o sprawy okolociazowe...
Nessi (mój słownik za każdym razem chce z Ciebie zrobić Messiego...:) )my już dawno doszliśmy do takiego porozumienia, kłótnia trwała u nas 5 min, bez zbędnych słów. Za chwilę zgoda. Tym razem jest inaczej, ja nie odpuszczę, bo się nigdy nie nauczy... Muszę podjąć radykalne kroki

Widać Messi bardziej popularny nadal niż ja ;) :D
To trzymam kciuki byś dopięła swego .... nie rozumiem facetów czasami ...

ja zaszłam w kolejna ciążę pół roku po CC tyle że już miałam wtedy od kilku miesięcy okres.
Zajście jest jak najbardziej możliwe. Pewnie słyszałaś ile to kobiet stosowało kp jako środek antykoncepcji i stworzyły kolejne dziecię :)

Siwa ja poproszę o przeniesienie do starszek.
Ann89-27lat-Ania-1cykl-13.08
Słyszałam więc jest jakaś nadzieja. Wtakim razie zabieramy się wieczorem do pracy.

Hej :) mnie nawiedzil okres wczoraj czyli 3 dni za wczesnie a dzisiaj z godziny na godzine brzuch boli coraz bardziej :l moj narzeczony jak sie o tym dowiedzial to sie tak przejął biedaczek:( powiedzial, ze mu bardzo przykro i sie boi czy aby na pewno wszystko z nami okej:( wiec mimo mojego zlego humoru ,tym razem ja zaczelam go pocieszac ze przez ten wczesniejszy okres to rowniez owulacja byla wczesniej wiec sie spoznilismy ze staraniami i tyle :) jedyny plus ze faktycznie dobrze wyczułam owulacje[emoji14]no nic mam teraz nadzieje ze nasza opozniona przeprowadzka skonczy sie na czas i pierwszy raz zaczniemy sie starac na maksa i obstawimy ten cykl żołnierzykami aby jajo juz nie ucieklo:p miłego dnia Wam życze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry