reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej :) mnie nawiedzil okres wczoraj czyli 3 dni za wczesnie a dzisiaj z godziny na godzine brzuch boli coraz bardziej :l moj narzeczony jak sie o tym dowiedzial to sie tak przejął biedaczek:( powiedzial, ze mu bardzo przykro i sie boi czy aby na pewno wszystko z nami okej:( wiec mimo mojego zlego humoru ,tym razem ja zaczelam go pocieszac ze przez ten wczesniejszy okres to rowniez owulacja byla wczesniej wiec sie spoznilismy ze staraniami i tyle :) jedyny plus ze faktycznie dobrze wyczułam owulacje[emoji14]no nic mam teraz nadzieje ze nasza opozniona przeprowadzka skonczy sie na czas i pierwszy raz zaczniemy sie starac na maksa i obstawimy ten cykl żołnierzykami aby jajo juz nie ucieklo:p miłego dnia Wam życze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Z reguły to kobiety bardziej przeżywają nie udane próby Ale jak widać faceci też się przejmują

reklama
Z reguły to kobiety bardziej przeżywają nie udane próby Ale jak widać faceci też się przejmują
Dokladnie , tylko często nam o tym nie mówia. Mój pierwszy raz sie tak zachowal . Wczesniej mówil ze no nic i trzeba dzialac dalej albo pelnil role pocieszającego:)

Dokladnie , tylko często nam o tym nie mówia. Mój pierwszy raz sie tak zachowal . Wczesniej mówil ze no nic i trzeba dzialac dalej albo pelnil role pocieszającego:)

Mężczyźni wolą dusić wszystko w sobie bo wiedzą że my się takimi rzeczami przejmujemy i nie chcą nas dodatkowo martwić

Tez uważam ze nie moze podczas urlopu. Ale krowa swoją droga z tej Twojej szefowej....
Dziewczyny ja jestem po usg maluch rośnie serduszko 122/min dokładnie wg OM 6+4 wg usg 6+3 wg OM.
Ale mam dużego krwiaka i torbiel :( taj sie martwię :( lekarz rokuje dobrze ale nie założył mi jeszcze karty ciąży :(
Martwię sie okropnie :(
Kulka ja miałam krwiaka I torbiel, i dostałam cyclogest dużą dawkę, kazał leżeć ile się da, i po 2 tyg . Ani krwiaka ani torbieli, odpoczywaj dużo bierz tabletki (jeśli dostałaś ) a myślę że powinnaś

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Rzeczywiście cisza jakaś ;) ja zaczęłam nowy cykl wiec teraz mało emocjonujący czas. Trzeba czekać do owu. Ech... Jak by mi sie marzyło zobaczyć druga krechę juz... Ni wiem czym sie zając zeby nie myślec o staraniach.. Niestety nie mam żadnych remontów itp..

reklama
Tak siedzę i myślę ...
Po poronieniu wypadały Wam włosy ? Nie wiem czy tarczyca czy co ...albo narkoza tak wpłynęła ummm.
Inna sprawa ... zawsze po owu miałam znacznie wyższą temp. To normalne by po owu mieć 37,4 C ? Czasami nawet miałam 37,7
Teraz też bo mój K mówi, że gorąca jak diabli jestem od kilku dni, że się przytulić nie może...mierzę i faktycznie 37,7 :errr: a podstawowa to zawsze 36,6.
Jak byłam w szpitalu przed zabiegiem mierzyli mi i też zdziwieni byli, że takie wysokie mam i normalnie się czuję :D
Nie dziwiłabym się nimi, gdybym cykli swoich nie znała .. ale znam jak łysego konia ...

Do góry