reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej :) mnie nawiedzil okres wczoraj czyli 3 dni za wczesnie a dzisiaj z godziny na godzine brzuch boli coraz bardziej :l moj narzeczony jak sie o tym dowiedzial to sie tak przejął biedaczek:( powiedzial, ze mu bardzo przykro i sie boi czy aby na pewno wszystko z nami okej:( wiec mimo mojego zlego humoru ,tym razem ja zaczelam go pocieszac ze przez ten wczesniejszy okres to rowniez owulacja byla wczesniej wiec sie spoznilismy ze staraniami i tyle :) jedyny plus ze faktycznie dobrze wyczułam owulacje[emoji14]no nic mam teraz nadzieje ze nasza opozniona przeprowadzka skonczy sie na czas i pierwszy raz zaczniemy sie starac na maksa i obstawimy ten cykl żołnierzykami aby jajo juz nie ucieklo:p miłego dnia Wam życze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Z reguły to kobiety bardziej przeżywają nie udane próby Ale jak widać faceci też się przejmują

reklama
Z reguły to kobiety bardziej przeżywają nie udane próby Ale jak widać faceci też się przejmują
Dokladnie , tylko często nam o tym nie mówia. Mój pierwszy raz sie tak zachowal . Wczesniej mówil ze no nic i trzeba dzialac dalej albo pelnil role pocieszającego:)

Dokladnie , tylko często nam o tym nie mówia. Mój pierwszy raz sie tak zachowal . Wczesniej mówil ze no nic i trzeba dzialac dalej albo pelnil role pocieszającego:)

Mężczyźni wolą dusić wszystko w sobie bo wiedzą że my się takimi rzeczami przejmujemy i nie chcą nas dodatkowo martwić

Tez uważam ze nie moze podczas urlopu. Ale krowa swoją droga z tej Twojej szefowej....
Dziewczyny ja jestem po usg maluch rośnie serduszko 122/min dokładnie wg OM 6+4 wg usg 6+3 wg OM.
Ale mam dużego krwiaka i torbiel :( taj sie martwię :( lekarz rokuje dobrze ale nie założył mi jeszcze karty ciąży :(
Martwię sie okropnie :(
Kulka ja miałam krwiaka I torbiel, i dostałam cyclogest dużą dawkę, kazał leżeć ile się da, i po 2 tyg . Ani krwiaka ani torbieli, odpoczywaj dużo bierz tabletki (jeśli dostałaś ) a myślę że powinnaś

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Rzeczywiście cisza jakaś ;) ja zaczęłam nowy cykl wiec teraz mało emocjonujący czas. Trzeba czekać do owu. Ech... Jak by mi sie marzyło zobaczyć druga krechę juz... Ni wiem czym sie zając zeby nie myślec o staraniach.. Niestety nie mam żadnych remontów itp..

reklama
Tak siedzę i myślę ...
Po poronieniu wypadały Wam włosy ? Nie wiem czy tarczyca czy co ...albo narkoza tak wpłynęła ummm.
Inna sprawa ... zawsze po owu miałam znacznie wyższą temp. To normalne by po owu mieć 37,4 C ? Czasami nawet miałam 37,7
Teraz też bo mój K mówi, że gorąca jak diabli jestem od kilku dni, że się przytulić nie może...mierzę i faktycznie 37,7 :errr: a podstawowa to zawsze 36,6.
Jak byłam w szpitalu przed zabiegiem mierzyli mi i też zdziwieni byli, że takie wysokie mam i normalnie się czuję :D
Nie dziwiłabym się nimi, gdybym cykli swoich nie znała .. ale znam jak łysego konia ...

Do góry