reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

aaa jak dobrze że już weekend.
Wiecie kobity że dziś światowy dzień picia piwa? Te niezafasolkowane mogą jeszcze skorzystać:-D

Nessi dzięki:) Taka już zemnie świnia:errr: hehe
Kacha a może to proroczy sen?:happy2: Oby. Czy my przypadkiem nie byłyśmy razem w wątku lutówki 2012? Coś mi się Nick kojarzy i widzę że synek w wieku mojej małej.
Rozpuszaczalna hello. Podziwiam Cię. Ja przez pierwsze 2 lata po urodzeniu nie chciałam nawet słuchać o następnej ciąży. Moja córa skutecznie mnie zniechęciła przez pierwsze miesiące swojego życia. Dobrze że już zmądrzała:-D
Bertha ech szkoda. Miejmy nadzieję że to już ostatnia wstrętna małpa.

Co do USG 3d. Miałam w pierwszej ciąży, i już bym nie robiła. Zgarnął 250 zł, a moja Karola jeszcze przed urodzeniem była tak uparta że cały czas zasłaniała ręką głowę, tak że prawie nic nie zobaczyliśmy heh.

reklama
Rozpuszczalna między mną i moją siostrą jest rok różnicy. Kiedyś bójki i kłótnie były codziennie, jak byłyśmy dziećmi. Teraz jest rewelacja. Na wszystkie wyjazdy, wypady, imprezy, wakacje musimy razem:-) :) także jeśli czujesz że podołasz to ekstra.

Tak siedzę i myślę ...
Po poronieniu wypadały Wam włosy ? Nie wiem czy tarczyca czy co ...albo narkoza tak wpłynęła ummm.
Inna sprawa ... zawsze po owu miałam znacznie wyższą temp. To normalne by po owu mieć 37,4 C ? Czasami nawet miałam 37,7
Teraz też bo mój K mówi, że gorąca jak diabli jestem od kilku dni, że się przytulić nie może...mierzę i faktycznie 37,7 :errr: a podstawowa to zawsze 36,6.
Jak byłam w szpitalu przed zabiegiem mierzyli mi i też zdziwieni byli, że takie wysokie mam i normalnie się czuję :D
Nie dziwiłabym się nimi, gdybym cykli swoich nie znała .. ale znam jak łysego konia ...

Wlosy nie wypadaly ale przeogromnie meczyly mnie bolesne wzdecia, az musialam kucnac albo zginalam sie z bolu :/
A ja nigdy w zyciu nie mialam problemow ze wzdeciami.
Teraz chyba hormony juz sie w miare wyregulowaly i juz mnie to nie meczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia byłam na lutowkach 2012 bo miałam termin porodu na 8 lutego ale synuś postanowił wyjść pod koniec stycznia w moje urodziny.Synek miałby już rodzeństwo ale niestety w listopadzie 2015 roku poronilam.Teraz staramy się 7 cykl i zobaczymy za parę dni z jakim efektem.A Ty długo się starasz?

A mi się 4miesiace temu zrobiła mala gulka na dziąsle, zbiera się w niej płyn i krew, jak ja przebije to potem 2 dni mam spokój a potem znów się odtwarza.Mam to na samym dole na dziasle na dolnej szczece przy 7,a 6 mialam robiona kanalowo kiedys.nie boli mnie to jakos.Bylam dzis u dentystki i ona zastanawia sie czy to przetoka.Mam zrobic zdjecie rtg gdy dostanę @.Może być przetoka od 6-stki przy 7-ce?Teraz to ja mam stracha.

Kacha no właśnie tak mi się wydawało, może i tym razem będziemy razem w grupie:happy2: my właściwie dopiero zaczęliśmy. Pierwszy cykl nieudany, liczę na drugi. Z Karoliną udało się za pierwszym podejściem i mam cichą nadzieję że z drugim też nie będziemy musieli długo czekać. Współczuję straconego maluszka.

Rozpuszczalna między mną i moją siostrą jest rok różnicy. Kiedyś bójki i kłótnie były codziennie, jak byłyśmy dziećmi. Teraz jest rewelacja. Na wszystkie wyjazdy, wypady, imprezy, wakacje musimy razem:-) :) także jeśli czujesz że podołasz to ekstra.
Między mną a moim bratem też i wiem jak mam z nim dobry kontakt i ze zawsze stoi za mną murem. A jako dzieci nie potrzebowaliśmy wiele tylko siebie i już było fajnie. Dlatego tego samego chciałabym dla mojego synka

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Vanilia to fajnie ze w pierwszą coazę zaszlam szybko.Ja w pierwszą zaszlam po prawie1,5 roku intensywnych starań (nasze wyniki były idealne), w drugą w 4- tym cyklu a w ta 3 już 7 cykl.Cykle mam jak w zegarku,wiem kiedy owulka jest i znów zajsc nie mogę.My też za szybko nie myśleliśmy o następnym bo synek dał nam w kość i dalej daje nam popalić
.Obyśmy znów spotkały się na tej samej grupie ciażywej i to jak najszybciej.

Do góry