Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny mam pytanie
czy brak śluzu owulacyjnego (rozciągliwe bialko jaja kurzego) oznacza cykl bezowulacyjny? Mam tylko jasnożółty o kremowej konsystencji.
Dodam, że mam 16dc (przewidywany 30dniowy).
Od 12dc robię testy owu (czyli już 5 dni) i NIC.
Gabis - masakra z tymi lekarzami. I jak tu powierzać swoje życie i zdrowie? Dobrze, że trafiłaś do kogoś fajnego. Daj znać czy i kiedy idziesz do szpitala
Nevka - czyli działka pod budowę domu? A mąż ma rodzieństwo? Komu zamierza teściowa przepisać
Znam to doskonale. Przy pierwszej ciąży cuda z testami robiłam. Patrzyłam pod światło, po czasie wmawiając sobie że widzę drugą kreskę. Zaczęłam je robić na 8 dni przed spodziewaną miesiączką. [emoji13]Wiem ze na test nie patrzy się po dłuższym czasie ale ja spojrzałam po niecalej godzinie i zobaczyłam cień cienia. Wiem ze wynik jest nieważny ale na innych testach tej samej firmy nigdy nic takiego nie było nawet po paru godzinach. Człowiek to jednak głupi jest. Mogłam odrazu go wyrzucić hehe