reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja mam 8dc i pojawia się gęsty śluz i czuję lewy jajnik.Na lewy za bardzo nie stawiam bo ciąży jeszcze nigdy nie dał. Z prawego miałam już 2 ciąże bo potwierdzało to usg.No nic trzeba będzie na dniach upchać komuś synka na chwilę i zacząć staranka.

My też czekaliśmy trochę ze staraniami po ślubie. Chcieliśmy się sobą nacieszyć bo zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie, ja miałam niepewną pracę bo na zastępstwo. Brałam tabl. anty prawie 7 lat i myślałam że jak przestanę to pierwszy cykl staraniowy i na pewno będę w ciąży a tu nic. Rok i 5 miesięcy się staraliśmy. Jakbym zdawała sobie sprawę że u mnie to nie taka łatwa sprawa to zaczęłabym wcześniej.Ale czasu nie cofnę. Mój mały zrobił mi prezent ma 30 -ste urodziny bo wtedy się urodził. Teraz mam 34 i zegar coraz głośniej tyka.
ja bede miec 32 w czerwcu i tez czuje ten zegar jak tyka

reklama
Do góry