Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co Tobie sie nie podoba?
ja znam Magdy, bardzo pracowite kobiety i rodzinie oddaneMateusz tak, Magda tak średnio... Chyba dlatego , że mam ich już bardzo dużo w rodzinie i otoczeniu. Na szczęście żadnych złych skojarzeń z żadnym z tych imion nie mam
Jak mi się teraz nie udało to pojde na monitoring. Sama nie wiem jak z tą owu teraz u mnie. Ja mam cykle 28 dni, chociaż ostatni trochę się przyciągnął. Nie odczuwam bóli owu to ciężko mi stwierdzić.Mamuniol mój ostatni cykl liczył 26 dni, przedostatni 28 dni, więc tak od 12 dc muszę już zacząć starania.
a testow owu tez nie robisz?Jak mi się teraz nie udało to pojde na monitoring. Sama nie wiem jak z tą owu teraz u mnie. Ja mam cykle 28 dni, chociaż ostatni trochę się przyciągnął. Nie odczuwam bóli owu to ciężko mi stwierdzić.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Ja jak już planuje to idę na monitoring 2 razy i wtedy mam pewność bo jak mam brać i clexan i encorton od owulacji to nie na darmo...teraz np. Śluz jeden dzień i temp w normie żadnych wzrostów wzrostów pecherzyk piękny 20 mm....Jak mi się teraz nie udało to pojde na monitoring. Sama nie wiem jak z tą owu teraz u mnie. Ja mam cykle 28 dni, chociaż ostatni trochę się przyciągnął. Nie odczuwam bóli owu to ciężko mi stwierdzić.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
a duzo mialas sluzu w ten jeden dzien? bo u mnie ostatnio az 4 dni sluz i pewnie i tak nic z tegoJa jak już planuje to idę na monitoring 2 razy i wtedy mam pewność bo jak mam brać i clexan i encorton od owulacji to nie na darmo...teraz np. Śluz jeden dzień i temp w normie żadnych wzrostów wzrostów pecherzyk piękny 20 mm....
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
ja kiedys tez tak mialam przed ciaza, potem po ciazy mi sie to popsulo, a teraz trzeci cykl z rzedu mi ten sluz wrocil i trwa dosc dlugoLux ja co miesiąc mam parę dni śluz płodny.