reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mamuniol mój ostatni cykl liczył 26 dni, przedostatni 28 dni, więc tak od 12 dc muszę już zacząć starania.
Jak mi się teraz nie udało to pojde na monitoring. Sama nie wiem jak z tą owu teraz u mnie. Ja mam cykle 28 dni, chociaż ostatni trochę się przyciągnął. Nie odczuwam bóli owu to ciężko mi stwierdzić.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Jak mi się teraz nie udało to pojde na monitoring. Sama nie wiem jak z tą owu teraz u mnie. Ja mam cykle 28 dni, chociaż ostatni trochę się przyciągnął. Nie odczuwam bóli owu to ciężko mi stwierdzić.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Ja jak już planuje to idę na monitoring 2 razy i wtedy mam pewność bo jak mam brać i clexan i encorton od owulacji to nie na darmo...teraz np. Śluz jeden dzień i temp w normie żadnych wzrostów wzrostów pecherzyk piękny 20 mm....

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Ja jak już planuje to idę na monitoring 2 razy i wtedy mam pewność bo jak mam brać i clexan i encorton od owulacji to nie na darmo...teraz np. Śluz jeden dzień i temp w normie żadnych wzrostów wzrostów pecherzyk piękny 20 mm....

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
a duzo mialas sluzu w ten jeden dzien? bo u mnie ostatnio az 4 dni sluz i pewnie i tak nic z tego

Mamuniol
Czasem lepiej nie odczuwać tych bóli bo człowiek się bardzo przez to nakręca. Ja z reguły je odczuwam, lewy jajnik bardzo a jak owulka idzie z prawego to już tego za bardzo nie czuję.Tylko taki leciutki ucisk. Jak owulkę z lewego to cykle też są trochę krótsze jak z prawego to dłuższe.Testy owu kiedyś robiłam to mnie tylko wkurzały bo nie umiałam ich jakoś interpretować. Temp. też mierzyłam ale czasem wyniki mnie zaskakiwały i wtedy denerwowałam się, że nie idzie po mojej myśli. U mnie zawsze jest śluz płodny, mega ochota na sex i ewentualnie ból jajnika.I tym się kieruję.Na monitoringi też chodziłam. Jak się widzi ten pęcherzyk na usg to mobilizuje bardziej do działania.

reklama
Do góry