reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Katarzynka, ciebie wrzucę od razu do tabelki ciążowej! :) podaj jeszcze imię, wiek i w którym cyklu starań sie udało :) jesli chcesz oczywiście :)
Idz na betę, pewnie! Szczególnie jak tyle dźwigasz w pracy! Jak wychodzą pozytywne testy to beta bedzie juz super :)
Kasia, 2 cykl od poronienia a ogólnie cykl starań takich konkretnych to 9 :')

Pójdę dzisiaj zaraz lecę. ..żeby mieć wyniki na popołudnie , ale boję się. ..ostatnio też miało być super :-(
A było ledwo ledwo ...a kreski na testach reż nie wychodzą mega mocne ale też nie są cieniami :-)
Sama juz nie wiem co myślę jestem tak zdenerwowana ze chyba zemdleje tam na tym pobieraniu krwi...
No nic, pójdę tylko musze odczekać z 1,5 h bo od siódmej to tam więcej ludzi jak na Targu masakra :O jakby w Zabrzu było jedno labolatorium...
Ja mam akurat to na parterze ale inni?:D
Masakra...
Trzymajcie kciuki :-( popołudniu się dowiem!

Pójdę dzisiaj zaraz lecę. ..żeby mieć wyniki na popołudnie , ale boję się. ..ostatnio też miało być super :-(
A było ledwo ledwo ...a kreski na testach reż nie wychodzą mega mocne ale też nie są cieniami :-)
Sama juz nie wiem co myślę jestem tak zdenerwowana ze chyba zemdleje tam na tym pobieraniu krwi...
No nic, pójdę tylko musze odczekać z 1,5 h bo od siódmej to tam więcej ludzi jak na Targu masakra :O jakby w Zabrzu było jedno labolatorium...
Masakra...
Aha jeszcze wiek! 25 ;) jeszcze. ..

Podbrzuszu cmilo jakby okres miał być a niema.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jest nadzieja;-) ;) Trzymam mocno kciuki

Magda a Ty robiłaś test i był negatywny? Może warto jeszcze raz?

Dobrze że to już weekend. Ubieram moją małą do przedszkola a ja wio do pracy....Potrzebuję weekendu. Czasem mam wrażenie że żyję w ciągłym rozgardiaszu. W domu moja córa rozrabia a w pracy 20 innych rozrabiaków. Pracuję w żłobku więc nie mam odpoczynku od dzieci ani na sekunde:sorry:

Miłego piątku dziewczynki8-)

Masakra...

Spokojnie, bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
PS. Ja na ten weekend jestem w Gliwicach i Zabrzu ;)

Bertha mnie też możesz wrzucić w tabelkę :)
Sylwia, 3cs, 28dc :)

Jasne :) 28 to dzien cyklu czy wiek? :) bo wieku jeszcze do tabelki brakuje :)

Na gorze tabelki sa
Karola.2 - chyba dawno nie zaglądała? Hop hop, jak sytuacja? Pozytyw, czy moze nowy termin @? Wrzucam znak zapytania do tabelki
Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @

Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89 :)

Ostatnia edycja:
Jasne :) jak termin najblizszej @? 28 to dzien cyklu czy wiek? :) bo wieku jeszcze do tabelki brakuje :)

Na gorze tabelki sa
Karola.2 - chyba dawno nie zaglądała? Hop hop, jak sytuacja? Pozytyw, czy moze nowy termin @? Wrzucam znak zapytania do tabelki
Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @

Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89 :)
28 to dzień cyklu :) termin @ 16 sierpnia, wiek 26 ;)

reklama
upload_2016-8-12_8-14-24.png

Załączniki

• upload_2016-8-12_8-14-24.png
    upload_2016-8-12_8-14-24.png
    27,9 KB · Wyświetleń: 215
Do góry