reklama
KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Kasia, 2 cykl od poronienia a ogólnie cykl starań takich konkretnych to 9 :')Katarzynka, ciebie wrzucę od razu do tabelki ciążowej! podaj jeszcze imię, wiek i w którym cyklu starań sie udało jesli chcesz oczywiście
Idz na betę, pewnie! Szczególnie jak tyle dźwigasz w pracy! Jak wychodzą pozytywne testy to beta bedzie juz super
Pójdę dzisiaj zaraz lecę. ..żeby mieć wyniki na popołudnie , ale boję się. ..ostatnio też miało być super :-(
A było ledwo ledwo ...a kreski na testach reż nie wychodzą mega mocne ale też nie są cieniami :-)
Sama juz nie wiem co myślę jestem tak zdenerwowana ze chyba zemdleje tam na tym pobieraniu krwi...
No nic, pójdę tylko musze odczekać z 1,5 h bo od siódmej to tam więcej ludzi jak na Targu masakra :O jakby w Zabrzu było jedno labolatorium...
Ja mam akurat to na parterze ale inni?
Masakra...
Trzymajcie kciuki :-( popołudniu się dowiem!
KatarzynkaBe
Aha jeszcze wiek! 25 jeszcze. ..Kasia, 2 cykl od poronienia a ogólnie cykl starań takich konkretnych to 9 :')
Pójdę dzisiaj zaraz lecę. ..żeby mieć wyniki na popołudnie , ale boję się. ..ostatnio też miało być super :-(
A było ledwo ledwo ...a kreski na testach reż nie wychodzą mega mocne ale też nie są cieniami :-)
Sama juz nie wiem co myślę jestem tak zdenerwowana ze chyba zemdleje tam na tym pobieraniu krwi...
No nic, pójdę tylko musze odczekać z 1,5 h bo od siódmej to tam więcej ludzi jak na Targu masakra :O jakby w Zabrzu było jedno labolatorium...
Masakra...
*Vanilia*
Moderatorka
Jest nadzieja Trzymam mocno kciuki
Magda a Ty robiłaś test i był negatywny? Może warto jeszcze raz?
Dobrze że to już weekend. Ubieram moją małą do przedszkola a ja wio do pracy....Potrzebuję weekendu. Czasem mam wrażenie że żyję w ciągłym rozgardiaszu. W domu moja córa rozrabia a w pracy 20 innych rozrabiaków. Pracuję w żłobku więc nie mam odpoczynku od dzieci ani na sekunde
Miłego piątku dziewczynki
bertha
Kasia, 2 cykl od poronienia a ogólnie cykl starań takich konkretnych to 9 :')
Masakra...
Spokojnie, bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
PS. Ja na ten weekend jestem w Gliwicach i Zabrzu
bertha
Bertha mnie też możesz wrzucić w tabelkę
Sylwia, 3cs, 28dc
Jasne 28 to dzien cyklu czy wiek? bo wieku jeszcze do tabelki brakuje
Na gorze tabelki sa
Karola.2 - chyba dawno nie zaglądała? Hop hop, jak sytuacja? Pozytyw, czy moze nowy termin @? Wrzucam znak zapytania do tabelki
Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @
Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89
Ostatnia edycja:
28 to dzień cyklu termin @ 16 sierpnia, wiek 26Jasne jak termin najblizszej @? 28 to dzien cyklu czy wiek? bo wieku jeszcze do tabelki brakuje
Na gorze tabelki sa
Karola.2 - chyba dawno nie zaglądała? Hop hop, jak sytuacja? Pozytyw, czy moze nowy termin @? Wrzucam znak zapytania do tabelki
Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @
Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89
reklama