reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Katarzynka, ciebie wrzucę od razu do tabelki ciążowej! :) podaj jeszcze imię, wiek i w którym cyklu starań sie udało :) jesli chcesz oczywiście :)
Idz na betę, pewnie! Szczególnie jak tyle dźwigasz w pracy! Jak wychodzą pozytywne testy to beta bedzie juz super :)
Kasia, 2 cykl od poronienia a ogólnie cykl starań takich konkretnych to 9 :')

Pójdę dzisiaj zaraz lecę. ..żeby mieć wyniki na popołudnie , ale boję się. ..ostatnio też miało być super :-(
A było ledwo ledwo ...a kreski na testach reż nie wychodzą mega mocne ale też nie są cieniami :-)
Sama juz nie wiem co myślę jestem tak zdenerwowana ze chyba zemdleje tam na tym pobieraniu krwi...
No nic, pójdę tylko musze odczekać z 1,5 h bo od siódmej to tam więcej ludzi jak na Targu masakra :O jakby w Zabrzu było jedno labolatorium...
Ja mam akurat to na parterze ale inni?:D
Masakra...
Trzymajcie kciuki :-( popołudniu się dowiem!

Pójdę dzisiaj zaraz lecę. ..żeby mieć wyniki na popołudnie , ale boję się. ..ostatnio też miało być super :-(
A było ledwo ledwo ...a kreski na testach reż nie wychodzą mega mocne ale też nie są cieniami :-)
Sama juz nie wiem co myślę jestem tak zdenerwowana ze chyba zemdleje tam na tym pobieraniu krwi...
No nic, pójdę tylko musze odczekać z 1,5 h bo od siódmej to tam więcej ludzi jak na Targu masakra :O jakby w Zabrzu było jedno labolatorium...
Masakra...
Aha jeszcze wiek! 25 ;) jeszcze. ..

Podbrzuszu cmilo jakby okres miał być a niema.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jest nadzieja;-) ;) Trzymam mocno kciuki

Magda a Ty robiłaś test i był negatywny? Może warto jeszcze raz?

Dobrze że to już weekend. Ubieram moją małą do przedszkola a ja wio do pracy....Potrzebuję weekendu. Czasem mam wrażenie że żyję w ciągłym rozgardiaszu. W domu moja córa rozrabia a w pracy 20 innych rozrabiaków. Pracuję w żłobku więc nie mam odpoczynku od dzieci ani na sekunde:sorry:

Miłego piątku dziewczynki8-)

Masakra...

Spokojnie, bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
PS. Ja na ten weekend jestem w Gliwicach i Zabrzu ;)

Bertha mnie też możesz wrzucić w tabelkę :)
Sylwia, 3cs, 28dc :)

Jasne :) 28 to dzien cyklu czy wiek? :) bo wieku jeszcze do tabelki brakuje :)

Na gorze tabelki sa
Karola.2 - chyba dawno nie zaglądała? Hop hop, jak sytuacja? Pozytyw, czy moze nowy termin @? Wrzucam znak zapytania do tabelki
Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @

Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89 :)

Ostatnia edycja:
Jasne :) jak termin najblizszej @? 28 to dzien cyklu czy wiek? :) bo wieku jeszcze do tabelki brakuje :)

Na gorze tabelki sa
Karola.2 - chyba dawno nie zaglądała? Hop hop, jak sytuacja? Pozytyw, czy moze nowy termin @? Wrzucam znak zapytania do tabelki
Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @

Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89 :)
28 to dzień cyklu :) termin @ 16 sierpnia, wiek 26 ;)

reklama
upload_2016-8-12_8-14-24.png

Załączniki

• upload_2016-8-12_8-14-24.png
    upload_2016-8-12_8-14-24.png
    27,9 KB · Wyświetleń: 219
Do góry