reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To co, wrzucamy Cię już do tabelki Fajterek?? :)

Zapraszamy i powodzenia! :) podaj dane do tabelki!

u mnie leci 11 cykl starań po poronieniu, takze chyba nie zawsze tak jest :(

Wciąż jest nadzieja! zagniezdzanie moze byc od 5-12 dnia nawet po owu.
Mierzysz temp?

Ja tez tak myslalam.. :( ech...

Aktualna tabelka:
Zobacz załącznik 767137
Co trzeba zrobi żeby wbić się w taką tabeleczke? :') przyznam że wygląda bardzo interesująco i motywująco :-)

reklama
:);) wystarczy tylko podać informacje swoje i magicznie sie pojawia (jak siądę do kompa ;))
Termin miesiaczki: 13.08 .... co jeszcze chcesz wiedzieć? :D dwa pozytywne testy dzień po dniu...

Swoją drogą. .. jutro chyba pójdę na bete.
Za wcześnie prawda?:-( ale ja po prostu boje się powrotu z urlopu do pracy a to ju z 16. 08 :-( jeśli coś zaskoczyło chce jak najszybciej iść do lekarza żeby ustalić plan działania bo w mojej pracy tylko się pojawi sz i juz każą Ci dźwigać niemiłosiernie ciężary :-(
Ostatnim razem nosiłam stoły. .. wiem ze jeszcze wszystko może się zmienić.
Aktualnie mam cycki jak posiniaczone i te bole w podbrzuszu dzizas....chocbym była w trakcie @ a leje się ze mnie ( wybaczcie ze to pisze) jakby ktoś kran odkręcil, ble.
Oczywiście mowa tu o sluzie, a o spania mogę zapomnieć.
Poprzednio tez cierpiałam na bezsenność.
Oczywiście kiedy u mnie widać światło w tunelu to mój zapijaczony brat daje czadu a siostra znowu kłóci się z chłopem.
Ja najmłodsza i musze wszystkiego pilnować :-( mam dosyć :/

A ja ostatnio słyszałam od koleżanki że jej znajoma jest w ciąży i chce usunąć. Poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk. To takie niesprawiedliwe...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No to tez jest straszne :o ale nic z tym nie zrobimy niestety :( Przyjemnej nocki wam życze laseczki :* uciekam spac paaa :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Termin miesiaczki: 13.08 .... co jeszcze chcesz wiedzieć? :D dwa pozytywne testy dzień po dniu...

Swoją drogą. .. jutro chyba pójdę na bete.
Za wcześnie prawda?:-( ale ja po prostu boje się powrotu z urlopu do pracy a to ju z 16. 08 :-( jeśli coś zaskoczyło chce jak najszybciej iść do lekarza żeby ustalić plan działania bo w mojej pracy tylko się pojawi sz i juz każą Ci dźwigać niemiłosiernie ciężary :-(
Ostatnim razem nosiłam stoły. .. wiem ze jeszcze wszystko może się zmienić.
Aktualnie mam cycki jak posiniaczone i te bole w podbrzuszu dzizas....chocbym była w trakcie @ a leje się ze mnie ( wybaczcie ze to pisze) jakby ktoś kran odkręcil, ble.
Oczywiście mowa tu o sluzie, a o spania mogę zapomnieć.
Poprzednio tez cierpiałam na bezsenność.
Oczywiście kiedy u mnie widać światło w tunelu to mój zapijaczony brat daje czadu a siostra znowu kłóci się z chłopem.
Ja najmłodsza i musze wszystkiego pilnować :-( mam dosyć :/

Katarzynka, ciebie wrzucę od razu do tabelki ciążowej! :) podaj jeszcze imię, wiek i w którym cyklu starań sie udało :) jesli chcesz oczywiście :)
Idz na betę, pewnie! Szczególnie jak tyle dźwigasz w pracy! Jak wychodzą pozytywne testy to beta bedzie juz super :)

U mnie dzisiaj 4 dzień @ i bardzo boli mnie brzuch. Nie wiem co się dzieje. Czasami miałam bóle brzucha pierwszego dnia. Ale dziś?

reklama
Do góry