Jakbym miała taką możliwość to pewnie bym zrobiłaDziewczyny myślicie że jak jutro pójdę na betę czyli 12dp wynik będzie już wiarygodny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakbym miała taką możliwość to pewnie bym zrobiłaDziewczyny myślicie że jak jutro pójdę na betę czyli 12dp wynik będzie już wiarygodny?
Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie które z niecierpliwieniem czekają na @ oby nie przyszła.
Oj ale mnie dziś mój kochany mąż wkurzyl. Strasznie się dziś źle czułam głową mnie bolała, brzuch i trochę wymiotowalam. A że przyszedł dziś z pracy już o 13 to ładnie go proszę żeby zajął się naszym 6ms synem bo ja muszę się na chwilę położyć a on że zaraz bo idzie na 10 min do kolegi i tak wrócił po 5 godzinach. I jak tu z nim wytrzymać?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdyby chociaż przyszedł i przeprosił a on że raz na jakiś czas wyjdzie gdzieś a ją od razu po godzinie do nie go dzwonie kolega pomyśli że jestem pantofleEch, nie dziwie ci sie ze sie wkurzylas..
A ja ostatnio słyszałam od koleżanki że jej znajoma jest w ciąży i chce usunąć. Poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk. To takie niesprawiedliwe...Hej kobitkiwidzialam ze pisalyscie o poronieniach..tydzien temu moja sąsiadka , dziewczyna mlodsza odemnie dodala zdj z usg ze spodziewa sie dzidziusia , oczywiscie pelno gratulacji ja nawet troche pozazdroscilam ;p a dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj stracila maluszka
to takie niesprawiedliwe
najgorsze jak sie widzi ze taka doslownie patologia rodzi dziecko za dzieckiem a normalna para albo nie moze dlugo zajsc w ciaze albo ją traci
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To daj znać jak po IUI bo ja strasznie się tego boję i ciągle przekładam.No wiem, nie ma co sie cieszyć z tego ze ktoś ma gorzej/inaczej, wystarczy ze samemu przezywa sie ciężkie chwile.
Trzeba działać. w następnym cyklu robię IUI, nie ma co siedzieć z założonymi rekami.
To daj znać jak po IUI bo ja strasznie się tego boję i ciągle przekładam.