Jakbym miała taką możliwość to pewnie bym zrobiłaDziewczyny myślicie że jak jutro pójdę na betę czyli 12dp wynik będzie już wiarygodny?
reklama
Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie które z niecierpliwieniem czekają na @ oby nie przyszła.
Oj ale mnie dziś mój kochany mąż wkurzyl. Strasznie się dziś źle czułam głową mnie bolała, brzuch i trochę wymiotowalam. A że przyszedł dziś z pracy już o 13 to ładnie go proszę żeby zajął się naszym 6ms synem bo ja muszę się na chwilę położyć a on że zaraz bo idzie na 10 min do kolegi i tak wrócił po 5 godzinach. I jak tu z nim wytrzymać?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ale mnie dziś mój kochany mąż wkurzyl. Strasznie się dziś źle czułam głową mnie bolała, brzuch i trochę wymiotowalam. A że przyszedł dziś z pracy już o 13 to ładnie go proszę żeby zajął się naszym 6ms synem bo ja muszę się na chwilę położyć a on że zaraz bo idzie na 10 min do kolegi i tak wrócił po 5 godzinach. I jak tu z nim wytrzymać?
Paraplu
Kurcze ja juz nie wiem co myslec. Rano ze mnie polecialo i od tamtej pory nic :/ dokladnie tak samo byo 2-3 tygodnie temu. Chlus i pozniej juz nic. Nie wyglada to na miesiaczke. Zdurnialam ale to irytujace. Jutro zadzwonie chyba do swojego szpitala i niech oni glowkuja co to jest. :/
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]
bertha
Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie które z niecierpliwieniem czekają na @ oby nie przyszła.
Ech, nie dziwie ci sie ze sie wkurzylas..
Rozpuszczalna
Gdyby chociaż przyszedł i przeprosił a on że raz na jakiś czas wyjdzie gdzieś a ją od razu po godzinie do nie go dzwonie kolega pomyśli że jestem pantofle dobrze że chociaż synek był wyrozumiały i dużo spał. A podobno to kobiety ciężko zrozumiećEch, nie dziwie ci sie ze sie wkurzylas..
Hej kobitki widzialam ze pisalyscie o poronieniach..tydzien temu moja sąsiadka , dziewczyna mlodsza odemnie dodala zdj z usg ze spodziewa sie dzidziusia , oczywiscie pelno gratulacji ja nawet troche pozazdroscilam ;p a dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj stracila maluszka to takie niesprawiedliwe najgorsze jak sie widzi ze taka doslownie patologia rodzi dziecko za dzieckiem a normalna para albo nie moze dlugo zajsc w ciaze albo ją traci
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ostatnio słyszałam od koleżanki że jej znajoma jest w ciąży i chce usunąć. Poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk. To takie niesprawiedliwe...Hej kobitki widzialam ze pisalyscie o poronieniach..tydzien temu moja sąsiadka , dziewczyna mlodsza odemnie dodala zdj z usg ze spodziewa sie dzidziusia , oczywiscie pelno gratulacji ja nawet troche pozazdroscilam ;p a dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj stracila maluszka to takie niesprawiedliwe najgorsze jak sie widzi ze taka doslownie patologia rodzi dziecko za dzieckiem a normalna para albo nie moze dlugo zajsc w ciaze albo ją traci
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Magda36
To daj znać jak po IUI bo ja strasznie się tego boję i ciągle przekładam.No wiem, nie ma co sie cieszyć z tego ze ktoś ma gorzej/inaczej, wystarczy ze samemu przezywa sie ciężkie chwile.
Trzeba działać. w następnym cyklu robię IUI, nie ma co siedzieć z założonymi rekami.
Jak słyszę o babskach chcących usunąć dziecko to aż mi się nóż w kieszeni otwiera!!!! Jak można chcieć zabić własne dziecko???!! Dla mnie to niepojęte....
Lecę jutro na tą betę w 12dp bo nie wytrzymam do wtorku ;P trzymajcie kciuki
Lecę jutro na tą betę w 12dp bo nie wytrzymam do wtorku ;P trzymajcie kciuki
reklama
bertha
To daj znać jak po IUI bo ja strasznie się tego boję i ciągle przekładam.
Dam znac, ale to dopiero w cyklu wrześniowym.
Nie ma czego sie bać. Wyfiltruja dobrze plemniory, zostaną tylko te ruchliwe, i raz dwa wpuszczają prosto do macicy. Pomijana jest szyjka ze śluzem który moze byc wrogi, w którym mogą plemniory utykac, te nieruchliwe i wadliwe plemniki sa odfiltrowanie wiec tez nie torują drogi tym prawidłowym.. Reszta to juz natura. Skuteczność nie jest wysoka, ale zawsze to jaka pomoc naturze.