reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie które z niecierpliwieniem czekają na @ oby nie przyszła.
Oj ale mnie dziś mój kochany mąż wkurzyl. Strasznie się dziś źle czułam głową mnie bolała, brzuch i trochę wymiotowalam. A że przyszedł dziś z pracy już o 13 to ładnie go proszę żeby zajął się naszym 6ms synem bo ja muszę się na chwilę położyć a on że zaraz bo idzie na 10 min do kolegi i tak wrócił po 5 godzinach. I jak tu z nim wytrzymać?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ja juz nie wiem co myslec. Rano ze mnie polecialo i od tamtej pory nic :/ dokladnie tak samo byo 2-3 tygodnie temu. Chlus i pozniej juz nic. Nie wyglada to na miesiaczke. Zdurnialam :( ale to irytujace. Jutro zadzwonie chyba do swojego szpitala i niech oni glowkuja co to jest. :/

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]

Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie które z niecierpliwieniem czekają na @ oby nie przyszła.
Oj ale mnie dziś mój kochany mąż wkurzyl. Strasznie się dziś źle czułam głową mnie bolała, brzuch i trochę wymiotowalam. A że przyszedł dziś z pracy już o 13 to ładnie go proszę żeby zajął się naszym 6ms synem bo ja muszę się na chwilę położyć a on że zaraz bo idzie na 10 min do kolegi i tak wrócił po 5 godzinach. I jak tu z nim wytrzymać?

Ech, nie dziwie ci sie ze sie wkurzylas..

Ech, nie dziwie ci sie ze sie wkurzylas..
Gdyby chociaż przyszedł i przeprosił a on że raz na jakiś czas wyjdzie gdzieś a ją od razu po godzinie do nie go dzwonie kolega pomyśli że jestem pantofle :( dobrze że chociaż synek był wyrozumiały i dużo spał. A podobno to kobiety ciężko zrozumieć

Hej kobitki :) widzialam ze pisalyscie o poronieniach..tydzien temu moja sąsiadka , dziewczyna mlodsza odemnie dodala zdj z usg ze spodziewa sie dzidziusia , oczywiscie pelno gratulacji ja nawet troche pozazdroscilam ;p a dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj stracila maluszka :( to takie niesprawiedliwe :( najgorsze jak sie widzi ze taka doslownie patologia rodzi dziecko za dzieckiem a normalna para albo nie moze dlugo zajsc w ciaze albo ją traci :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobitki :) widzialam ze pisalyscie o poronieniach..tydzien temu moja sąsiadka , dziewczyna mlodsza odemnie dodala zdj z usg ze spodziewa sie dzidziusia , oczywiscie pelno gratulacji ja nawet troche pozazdroscilam ;p a dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj stracila maluszka :( to takie niesprawiedliwe :( najgorsze jak sie widzi ze taka doslownie patologia rodzi dziecko za dzieckiem a normalna para albo nie moze dlugo zajsc w ciaze albo ją traci :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ostatnio słyszałam od koleżanki że jej znajoma jest w ciąży i chce usunąć. Poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk. To takie niesprawiedliwe...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No wiem, nie ma co sie cieszyć z tego ze ktoś ma gorzej/inaczej, wystarczy ze samemu przezywa sie ciężkie chwile.
Trzeba działać. w następnym cyklu robię IUI, nie ma co siedzieć z założonymi rekami.
To daj znać jak po IUI bo ja strasznie się tego boję i ciągle przekładam.

Jak słyszę o babskach chcących usunąć dziecko to aż mi się nóż w kieszeni otwiera!!!! Jak można chcieć zabić własne dziecko???!! Dla mnie to niepojęte....
Lecę jutro na tą betę w 12dp bo nie wytrzymam do wtorku ;P trzymajcie kciuki :)

reklama
To daj znać jak po IUI bo ja strasznie się tego boję i ciągle przekładam.

Dam znac, ale to dopiero w cyklu wrześniowym. :)
Nie ma czego sie bać. Wyfiltruja dobrze plemniory, zostaną tylko te ruchliwe, i raz dwa wpuszczają prosto do macicy. Pomijana jest szyjka ze śluzem który moze byc wrogi, w którym mogą plemniory utykac, te nieruchliwe i wadliwe plemniki sa odfiltrowanie wiec tez nie torują drogi tym prawidłowym.. Reszta to juz natura. Skuteczność nie jest wysoka, ale zawsze to jaka pomoc naturze.

Do góry