reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
sałatkowaowocowa ja nie czytam takich książek ale chyba za nią się wezmę bo za już zdesperowana jestem. Ostatnio wszystko (na każdym polu) widzę w ciemnych barwach i denerwuję mnie ten pesymizm. Dziewczyny mnie już tu ochrzaniały za to i miały rację. Muszę coś zmienić i chyba zacznę od głowy.
Izabela90 u nas wszyscy teraz mają katar.

Dziewczyny proszę o poradę. Czy powinnam z tym krwiakiem jechac na kilka dni nad morze ? Mam jakies 250-300 km. Czuje sie w miarę ok. To 8tc nie plamie nie krwawię biorę duphastob odpoczywam ale nie za duzo bo wiadomo jak to z małym dzieckiem w domu. Szału na leżenie plackiem nie ma :)
W każdym razie maz ma urlop i niby chcieliśmy jechac odetchnąć troche pospacerować ale teraz tak sobie myśle jak cos sie stanie ? :(

Część dziewczyny :) dołączamy do staraczek. Jestem w 11dc ale niestety miesiaczki mam nieregularne. Moje cykle trwają różnie. Raz jest 41 dni a ostatnio 34.i bądź tu mądry. Zaczynam mierzenie tempku ale jakoś mu to nie wychodzi. Dopiero staramy się rąk naprawdę od lipca czyli teraz drugi cykl. Kiedy polecacie zacząć się starać? Niby dni płodne mam mieć dopiero ok. 20 sierpnia.. echh ta niepewność. No i we wtorek Idę do ginekologa pogadać z nim o mojej przyszłej ciąży może da skierowanie na jakieś badania :)

"A dlaczego mialbo byc inne?"
A bo 2 tyg. po zabiegu dostalam nagle krwawienia i nie wiadomo czy to byla malpa czy krawienie jeszcze zwiazane z zabiegiem. Wczoraj minely 4 tygodnie od zabiegu i znow krwawienie. No i badz tu madra.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym obstawiala @. Poprzednim razem tez dostalam po miesiacu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się czuje jakby mnie jakaś grypa brała :/ i do tego boli mnie podbrzusze i cycki :/
Nic mi się nie chcę...tylko bym spała...
Zmierzylam temperaturę tam na dole ;) wynosi 38,1, sprawdzę jeszcze jutro po obudzeniu :)

Cześć dziewczyny! Jakiś pesymistyczny ten dzień. Zaczynamy odliczanie do @ i bez szału, nie zauważyłam nic innego w tym cyklu. Zaczynam zastanawiać się czy wszystko jest ok. Jeżeli nie dane mi jest mieć więcej dzieci wolałabym o tym wiedzieć niż takie siedzenie jak na szpilkach w zawieszeniu :-/ wymarudzilam się ale wiem ze tylko wy mnie rozumiecie

reklama
Do góry