reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć? :)
Jestem świeżo po poronieniu. Miesiąc temu miałam zabieg łyżeczkowania. Czekam teraz na okres i zaczynamy starania :)
Bardzo współczuję i powodzenia w najbliższym cyklu. Nie wiem jak to wygląda, ale czy po zabiegu można zacząć starania od razu, tak szybko?

reklama
Byłam ostatnio na kontroli to lekarz mi powiedział, że jak dostanę miesiączkę to możemy się starać. Ale jeszcze wcześniej będzie mi musiał zrobić usg dla pewności czy wszystko w porządku. Podejrzewam, że i tak w pierwszym cyklu po poronieniu się nie uda, więc nie ma na co czekać.

Bardzo współczuję i powodzenia w najbliższym cyklu. Nie wiem jak to wygląda, ale czy po zabiegu można zacząć starania od razu, tak szybko?
Wiesz ja poronilam dosc wysoka ciaze i od razu po okresie (1,5 miesiaca po zabiegu) zaczelismy, zaszlam od razu. Dzis moja corka ma 20 mies. Po poronieniu w maju nie czekalam nawet do okresu. Narzazie sie nie udalo ale to dopiero pierwszy cykl po

Mi lekarze i polozne mowili, ze mozna. Tlumaczyli to tak, ze pierwsza @ po zabiegu oznacza, ze organizm juz doszedl do siebie i juz wrocil do normy. Gdyby nie doszedl do siebie to by nie bylo normalnego cyklu miesiaczkowego. I mowili, ze nie ma zadnej roznicy czy miesiac czy 3 po zabiegu i najwazniejszym kryterium dla nich jest stan psychiczny kobiety.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarze i polozne mowili, ze mozna. Tlumaczyli to tak, ze pierwsza @ po zabiegu oznacza, ze organizm juz doszedl do siebie i juz wrocil do normy. Gdyby nie doszedl do siebie to by nie bylo normalnego cyklu miesiaczkowego. I mowili, ze nie ma zadnej roznicy czy miesiac czy 3 po zabiegu i najwazniejszym kryterium dla nich jest stan psychiczny kobiety.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miło znów Cie widzieć na forum. :)
Jednak wracasz do starań?

A ja sie pytam gdzie fotka!?!?!?!?! [emoji13]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]
Oj oj przepraszam :-) ale nie chce zapeszac. ..same wiecie :)
Czekam na termin @ zobaczymy co z tego wyjdzie dzisiaj zaczęły mnie boleć cycki przy dotyku...jak posiniaczone.
Modlę się aby teraz sie udało :-)

reklama
Jak to mój lekarz mówi. Taki przypadek losowy, który może się niestety każdemu zdarzyć. Mi ciąża obumarła w 8 tygodniu. Tak po prostu.

Mam nadzieję, że mój aniołek szybko do nas wróci, dlatego nie chce czekać ze staraniami. Słyszałam, że po poronieniu szybciej jakoś się zachodzi w ciążę.

Do góry