reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aaaaa chyba dostalam @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Leci krew ale teraz mam schiza, ze to nie malpa a jakies inne krwawienie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaa chyba dostalam @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Leci krew ale teraz mam schiza, ze to nie malpa a jakies inne krwawienie.

a dlaczego mialoby byc inne? Wiem co czujesz. Ja po pierwszej ciazy jak zobaczylam ze dostalam okres to prawie plakalam ze szczescia. Maz nie wiedzial dlaczego az tak bardzo sie z tego ciesze, patrzyl jak na jakies ufo:) A ja juz myslalam sobie kiedy bedziemy mogli sie w koncu starac, o to chodzilo:)

Zrobiłam betę 8 dni po bo posluchalam się bratowej która przekonywała mnie że na pewno już pokarze ciążę albo jej brak...
Ale czuję że niestety znów się nie udało bo (choć dość wcześnie) czuję się jak przed @ czyli straszny ból piersi i pobolewanie podbrzusza plus takie dziwne kłócie w macicy...
moze zrob bete np jutro albo zwykly test ok 16, jesli wytrzymasz. Masz jeszcze szanse, nie lam sie:)

Zrobiłam betę 8 dni po bo posluchalam się bratowej która przekonywała mnie że na pewno już pokarze ciążę albo jej brak...
Ale czuję że niestety znów się nie udało bo (choć dość wcześnie) czuję się jak przed @ czyli straszny ból piersi i pobolewanie podbrzusza plus takie dziwne kłócie w macicy...
to jest za wczesnie :) ja wytrzymalam do 30 dc a cykle mam 29 i jaka nagrode otrzymalam :) trzymam kciuki bys jednak ujrzala dwie kreski w tym cyklu :)

a dlaczego mialoby byc inne? Wiem co czujesz. Ja po pierwszej ciazy jak zobaczylam ze dostalam okres to prawie plakalam ze szczescia. Maz nie wiedzial dlaczego az tak bardzo sie z tego ciesze, patrzyl jak na jakies ufo:) A ja juz myslalam sobie kiedy bedziemy mogli sie w koncu starac, o to chodzilo:)
"A dlaczego mialbo byc inne?"
A bo 2 tyg. po zabiegu dostalam nagle krwawienia i nie wiadomo czy to byla malpa czy krawienie jeszcze zwiazane z zabiegiem. Wczoraj minely 4 tygodnie od zabiegu i znow krwawienie. No i badz tu madra.

reklama
Do góry