Teraz to już poczekam do dnia @...moze za wczesnie, sprobuj za pare dni. Wiem latwo sie mowi, ja tez sie nie moge doczekac
Patrząc na moje koleżanki myślałam że zajście w ciążę jest łatwiejsze ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to już poczekam do dnia @...moze za wczesnie, sprobuj za pare dni. Wiem latwo sie mowi, ja tez sie nie moge doczekac
Tez tak myślałam. Ze hop siup i bede w ciąży. A tu proszę dalej ciąży nie ma.Teraz to już poczekam do dnia @...
Patrząc na moje koleżanki myślałam że zajście w ciążę jest łatwiejsze ;P
Czekamy na to[emoji5] to piękny widok który cieszy oko takie dwie kreseczki[emoji5]Ale obiecuję ze wrzucę tescik niedzielny :-) będzie juz pewniejszy :-)
Implantacja zarodka może nastąpić nawet 12 dni po zapłodnieniu, więc trzeba wciąż mieć nadzieję. [emoji4]A ja nie wytrzymałam i pobieglam przed chwilą do apteki po test i niestety negatywny jestem w 27dc do okresu niby 5 dni ale jest już 10 dni po owulacji...
To prawda [emoji53]Patrzac na ilosc wpadek i to szczesliwie zakonczonych to tak to wyglada, hop siup i juz. A tutaj na forum czlowiek zderza sie z calkiem inna rzeczywistoscia :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzac na ilosc wpadek i to szczesliwie zakonczonych to tak to wyglada, hop siup i juz. A tutaj na forum czlowiek zderza sie z calkiem inna rzeczywistoscia :/
To co, wrzucamy Cię już do tabelki Fajterek??"A dlaczego mialbo byc inne?"
A bo 2 tyg. po zabiegu dostalam nagle krwawienia i nie wiadomo czy to byla malpa czy krawienie jeszcze zwiazane z zabiegiem. Wczoraj minely 4 tygodnie od zabiegu i znow krwawienie. No i badz tu madra.
Zapraszamy i powodzenia! podaj dane do tabelki!Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć?
Jestem świeżo po poronieniu. Miesiąc temu miałam zabieg łyżeczkowania. Czekam teraz na okres i zaczynamy starania
u mnie leci 11 cykl starań po poronieniu, takze chyba nie zawsze tak jestJak to mój lekarz mówi. Taki przypadek losowy, który może się niestety każdemu zdarzyć. Mi ciąża obumarła w 8 tygodniu. Tak po prostu.
Mam nadzieję, że mój aniołek szybko do nas wróci, dlatego nie chce czekać ze staraniami. Słyszałam, że po poronieniu szybciej jakoś się zachodzi w ciążę.
Wciąż jest nadzieja! zagniezdzanie moze byc od 5-12 dnia nawet po owu.A ja nie wytrzymałam i pobieglam przed chwilą do apteki po test i niestety negatywny jestem w 27dc do okresu niby 5 dni ale jest już 10 dni po owulacji...
Ja tez tak myslalam.. ech...Tez tak myślałam. Ze hop siup i bede w ciąży. A tu proszę dalej ciąży nie ma.