reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wrrrrr ależ mnie nerwy noszą.... Kurier miał być.. I nie przyjechał wrrrr!!!!

Piersi cały czas bola i podbrzusze. Dziwne . jeszcze 6 dni do @ . ja nie zrobię wczesniej już w dniu spodziewanej @. Jak ze 2 dni sie obsunie. Nie będę sobie nadziei robić . ze może za wcześnie test zrobiony itp.

Ide wypoczywać bo padaaaam!

Lux tez nie nawidze pająków!!!

reklama
I zaczęło się :( zaczęły się samotne wieczory... Zrobiło się ciepło i mój mąż wystartował z rowerem . W zimie chodziliśmy razem na kijach , ja na rowerze nie bardzo jeżdżę i mąż o tym wie. Przykro mi bo nie chce chodzić ze mną na tych kijach a samej to trochę głupio. Jak to wygląda?? Każdy sobie rzepke skrobie :( masakra , odechciewa się starań

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

I zaczęło się :( zaczęły się samotne wieczory... Zrobiło się ciepło i mój mąż wystartował z rowerem . W zimie chodziliśmy razem na kijach , ja na rowerze nie bardzo jeżdżę i mąż o tym wie. Przykro mi bo nie chce chodzić ze mną na tych kijach a samej to trochę głupio. Jak to wygląda?? Każdy sobie rzepke skrobie :( masakra , odechciewa się starań

Ja tez nie jeżdzę a moj tak. I dobrze bo ja mam wtedy czas poczytać forum ;)

Przebij opony[emoji12]

Mnie tam wcale kije nie dziwią. U nas pełno ludzi- tych w pojedynkę spacerujących również

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Pecherzyk ma 18 mm rosnie 1,5 mm na dobe. Owu najprawdopodobniej w czw wtedy tez mam kolejny monitoring :)

Yesenia moj tez chodzi na basen w pn i silke 2 razy ja ren czas wykorzystuje na seriale ktorych maz nie znosi :) ale spedzamy czas po pracy :)

Pecherzyk ma 18 mm rosnie 1,5 mm na dobe. Owu najprawdopodobniej w czw wtedy tez mam kolejny monitoring :)

Yesenia moj tez chodzi na basen w pn i silke 2 razy ja ren czas wykorzystuje na seriale ktorych maz nie znosi :) ale spedzamy czas po pracy :)
O wlasnie, ja tez oglądam seriale wtedy :):)

reklama
Do góry