reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wrrrrr ależ mnie nerwy noszą.... Kurier miał być.. I nie przyjechał wrrrr!!!!

Piersi cały czas bola i podbrzusze. Dziwne . jeszcze 6 dni do @ . ja nie zrobię wczesniej już w dniu spodziewanej @. Jak ze 2 dni sie obsunie. Nie będę sobie nadziei robić . ze może za wcześnie test zrobiony itp.

Ide wypoczywać bo padaaaam!

Lux tez nie nawidze pająków!!!

reklama
I zaczęło się :( zaczęły się samotne wieczory... Zrobiło się ciepło i mój mąż wystartował z rowerem . W zimie chodziliśmy razem na kijach , ja na rowerze nie bardzo jeżdżę i mąż o tym wie. Przykro mi bo nie chce chodzić ze mną na tych kijach a samej to trochę głupio. Jak to wygląda?? Każdy sobie rzepke skrobie :( masakra , odechciewa się starań

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

I zaczęło się :( zaczęły się samotne wieczory... Zrobiło się ciepło i mój mąż wystartował z rowerem . W zimie chodziliśmy razem na kijach , ja na rowerze nie bardzo jeżdżę i mąż o tym wie. Przykro mi bo nie chce chodzić ze mną na tych kijach a samej to trochę głupio. Jak to wygląda?? Każdy sobie rzepke skrobie :( masakra , odechciewa się starań

Ja tez nie jeżdzę a moj tak. I dobrze bo ja mam wtedy czas poczytać forum ;)

Przebij opony[emoji12]

Mnie tam wcale kije nie dziwią. U nas pełno ludzi- tych w pojedynkę spacerujących również

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Pecherzyk ma 18 mm rosnie 1,5 mm na dobe. Owu najprawdopodobniej w czw wtedy tez mam kolejny monitoring :)

Yesenia moj tez chodzi na basen w pn i silke 2 razy ja ren czas wykorzystuje na seriale ktorych maz nie znosi :) ale spedzamy czas po pracy :)

Pecherzyk ma 18 mm rosnie 1,5 mm na dobe. Owu najprawdopodobniej w czw wtedy tez mam kolejny monitoring :)

Yesenia moj tez chodzi na basen w pn i silke 2 razy ja ren czas wykorzystuje na seriale ktorych maz nie znosi :) ale spedzamy czas po pracy :)
O wlasnie, ja tez oglądam seriale wtedy :):)

reklama
Do góry