reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja z tych, co po owulacji mam okropny ból w piersiach, bóle podbrzusza, ciemniejsze żyłki na piersiach. I tak cykl w cykl. Jak zaszłam w ciążę to też tak było :p Szkoda, że jak się zajdzie w ciążę, tona brzuchu nie robi się taki mały plusik :p i wtedy by było wiadomo, ze to już :p :p

Jak zaszłam w drugą ciążę to moim objawem były zaparcia, bolące dziąsła, i parę dni przed terminem bardzo pobolewało podbrzusze w sumie jak na silny okres, cycki zero reakcji (w pierwszej ciąży też nic) więc ja się już wyleczyłam z tych objawów ciążowych.W ogóle nie pomyślałam wtedy o ciąży nawet jak robiłam test parę dni po terminie.A w tym cyklu co zaszłam kochaliśmy się tylko raz w 12 dc.

Jak zaszłam w drugą ciążę to moim objawem były zaparcia, bolące dziąsła, i parę dni przed terminem bardzo pobolewało podbrzusze w sumie jak na silny okres, cycki zero reakcji (w pierwszej ciąży też nic) więc ja się już wyleczyłam z tych objawów ciążowych.W ogóle nie pomyślałam wtedy o ciąży nawet jak robiłam test parę dni po terminie.A w tym cyklu co zaszłam kochaliśmy się tylko raz w 12 dc.
mi sie objawy zaczely jakis tydzien po owu, 4 dni po zagniezdzaniu, zaczelo mi smierdziec mieso,a bylo swieze, kluly jajniki i brzuch tak inaczej...wlasnie te zylki, zapach intymny taki jakby inny, mega duzo sluzu, co bylo oznaka stanu zapalnego, spalam na stojaco, mdlilo mnie niesamowicie a do okresu mialam daleko i silne zawroty glowy

reklama
Do góry