reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja z tych, co po owulacji mam okropny ból w piersiach, bóle podbrzusza, ciemniejsze żyłki na piersiach. I tak cykl w cykl. Jak zaszłam w ciążę to też tak było :p Szkoda, że jak się zajdzie w ciążę, tona brzuchu nie robi się taki mały plusik :p i wtedy by było wiadomo, ze to już :p :p

Jak zaszłam w drugą ciążę to moim objawem były zaparcia, bolące dziąsła, i parę dni przed terminem bardzo pobolewało podbrzusze w sumie jak na silny okres, cycki zero reakcji (w pierwszej ciąży też nic) więc ja się już wyleczyłam z tych objawów ciążowych.W ogóle nie pomyślałam wtedy o ciąży nawet jak robiłam test parę dni po terminie.A w tym cyklu co zaszłam kochaliśmy się tylko raz w 12 dc.

Jak zaszłam w drugą ciążę to moim objawem były zaparcia, bolące dziąsła, i parę dni przed terminem bardzo pobolewało podbrzusze w sumie jak na silny okres, cycki zero reakcji (w pierwszej ciąży też nic) więc ja się już wyleczyłam z tych objawów ciążowych.W ogóle nie pomyślałam wtedy o ciąży nawet jak robiłam test parę dni po terminie.A w tym cyklu co zaszłam kochaliśmy się tylko raz w 12 dc.
mi sie objawy zaczely jakis tydzien po owu, 4 dni po zagniezdzaniu, zaczelo mi smierdziec mieso,a bylo swieze, kluly jajniki i brzuch tak inaczej...wlasnie te zylki, zapach intymny taki jakby inny, mega duzo sluzu, co bylo oznaka stanu zapalnego, spalam na stojaco, mdlilo mnie niesamowicie a do okresu mialam daleko i silne zawroty glowy

reklama
Do góry