reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej. Mi też się dziś nic nie chce. W dodatku czuję się kiepsko, katar mnie zawala i czuje mega osłabienie organizmu. Wzięłam sobie tabletkę to może jakoś przetrwam dzień w pracy.Dziś piękna pogoda więc po południu trzeba będzie pójść z synkiem na podwórko.

Cześć dziewczyny. U mnie też dziś piękna pogoda. Jakoś tak jestem nawet zmotywowana do dzialania. Często oczekiwania przeskoczył na jednocyfrowy. Już po głowie mi chodzi czy nie zrobić tej bety tak w 26 dc. Bo przecież to 12 dni od teoretycznej owu:)

Miłego dnia[emoji9]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. U mnie też dziś piękna pogoda. Jakoś tak jestem nawet zmotywowana do dzialania. Często oczekiwania przeskoczył na jednocyfrowy. Już po głowie mi chodzi czy nie zrobić tej bety tak w 26 dc. Bo przecież to 12 dni od teoretycznej owu:)

Miłego dnia[emoji9]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
powinna wyjsc, choc wiesz roznie to jest heheh
pogoda piekna-wiosna!!!!!

Hej :)

Mamuniol ja bym poczekała do terminu @ :)

Kolejcjonerka i jak tam dziś test?

Ja jestem jakaś niedospana i zamulona. A taki ładny dzień za oknem.

Ej, no nie wiem. Spałam całą noc i wydawało mi się, że jestem wyspana. A teraz zamulam :p

Zaraz ruszę tyłek i coś w domu zrobię. Wypiję kawkę i będę pracować. Taki plan na dziś

reklama
Ej, no nie wiem. Spałam całą noc i wydawało mi się, że jestem wyspana. A teraz zamulam :p

Zaraz ruszę tyłek i coś w domu zrobię. Wypiję kawkę i będę pracować. Taki plan na dziś
no ja juz kosiarki mam przed sklepem i slonce zaczyna mi na budynek grzac, wiec wylacze piecyk i otworze drzwi, bo rano to mega zimno tu jak przyjezdzam

Do góry