reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Alela Gratuluję !!!

kacha10 - Trochę już przesadzasz z tymi czarnymi myślami :) Ja po 4 latach starań i stracie ciąży powinnam już w takim razie w depresji w psychiatryku być :) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ..a każda z Nas ma tu inną historię :) Więc bierz się w garść i trochę optymizmu bo się wrzodów kurcze nabawisz.

edit: Co do łykania czegoś tam ... to ja tylko kwas foliowy :)

reklama
Nessi masz rację! Po 4 latach starań i stracie to można być już wrakiem człowieka a Ty się trzymasz. Muszę zmienić podejście bo ostatnio wszystko widzę w ciemnych barwach. Po Waszym pocieszaniu i przyjściu do domu do mojej rodzinki zrobiło mi się dużo lepiej. Oczywiście wracając do domu kupiłam sobie jeszcze na pocieszenie ciasteczko i mój m śmiał się ze mnie w domu.

Nessi masz rację! Po 4 latach starań i stracie to można być już wrakiem człowieka a Ty się trzymasz. Muszę zmienić podejście bo ostatnio wszystko widzę w ciemnych barwach. Po Waszym pocieszaniu i przyjściu do domu do mojej rodzinki zrobiło mi się dużo lepiej. Oczywiście wracając do domu kupiłam sobie jeszcze na pocieszenie ciasteczko i mój m śmiał się ze mnie w domu.
Z czego tu się śmiać?! Ciasteczko dobre na wszystko :D [emoji1] [emoji1]

kacha10 - dołowanie w niczym nie pomoże, uwierz mi :) Trzeba iść do przodu, pozałatwiać to co wymaga załatwienia, nie zapominać, o dziecku, które się już ma i próbować, próbować do skutku o nowe ...ale bez obsesji :)
Mnie też czasami dopadają czarne myśli - zwłaszcza, że urodziny tuż-tuż ...latka lecą. Ale dołowanie - nie jest i nie będzie lekarstwem na to z czym się mierzymy.

Dobra, uciekam z Szogunem na zakupy - zanim burza przylezie :D

lux ja dziś nie testuje. Nie kupiłam wczoraj testu bo nawet czasu nie miałam.Z drugiej strony testy mnie stresują a ja ostatnio dość mam stresów. Dziś mam 27 dc. Termin @ na dziś lub jutro. Ja testuję jak będzie mi się spoźniać @. Myślę, że jednak nic z tego nie będzie. Nie mam żadnych objawów ciążowych. Śniła mi się dzisiaj 1 kreska na teście a potem bobosexy. Mam nadzieję, że w następnym już zajdę bo minie rok od ujrzenia II kresek. Lux a Ty już na półmetku.Ale ten czas szybko leci.Fajnie masz.
Alela gratulacje i nudnej ciąży!
Witam nowe staraczki. Trochę się nas zrobiło.
Vanilia ja biorę teraz tylko kwas foliowy i magnez z wit. b6. Wcześniej brałam witaminy dla kobiet starających się firmy OLIMP.
ja i tak trzymam kciuki, niby fajnie, ale nie wiem czy ja naprawde sie licze w pracy :( ide 1 wrzesnia na l4, w koncu na zasluzony odpoczynek a nowa pani przyjdzie dopiero w polowie sierpnia sie uczyc na porzadnie i bratowa probuje wywrzec na mnie presje, ze mam tu jeszcze przyjezdzac w pierwsze dni zwolnienia i pilnowac tej pani...niedoczekanie! ja chce odpoczac, przyjade 1 wrzesnia pokazac jej jak sie robi raport miesieczny za sierpien, zobacze jak klientow obsluguje przez chwile i wio do domu!!!

Kobietki jesteście kochane, że mnie wspieracie i wierzycie we mnie!Macie rację, trzeba iść do przodu. Moim problemem jest to, że ja za dużo myślę i to jeszcze pesymistycznie.Od września będę miała już kupę roboty więc myślenia będzie mało. No i może w końcu uda się zajść tak jak rok temu.
lux masz prawo już być zmęczona. Korzystaj z L4 ile wlezie, żebyś na porodówkę wypoczęta pojechała. Ja głupia pracowałam całą ciążę i potem byłam na końcówce bardzo zmęczona. Zajmowałam się tak pracą, że nawet nie zdążyłam spakować ubranek synkowi na wyjście ze szpitala. Potem mój m przywiózł mi połowę szafy bo nie wiedział co to body, pajace i wolał spakować większość ciuchów z szafy.Poradzą sobie jakoś. Pracujesz u brata więc po macierzyńskim będziesz miała gdzie wrócić.Ja niestety po porodzie zostałam wyrolowana i zostałam na lodzie i ani słowa dziękuje nie usłyszałam, więc moja praca do końca była bez sensu. Następnym razem już tego błędu nie popełnię.
Nessi kiedy masz urodziny?Mi pod koniec stycznia skoczy 35.

Kobietki jesteście kochane, że mnie wspieracie i wierzycie we mnie!Macie rację, trzeba iść do przodu. Moim problemem jest to, że ja za dużo myślę i to jeszcze pesymistycznie.Od września będę miała już kupę roboty więc myślenia będzie mało. No i może w końcu uda się zajść tak jak rok temu.
lux masz prawo już być zmęczona. Korzystaj z L4 ile wlezie, żebyś na porodówkę wypoczęta pojechała. Ja głupia pracowałam całą ciążę i potem byłam na końcówce bardzo zmęczona. Zajmowałam się tak pracą, że nawet nie zdążyłam spakować ubranek synkowi na wyjście ze szpitala. Potem mój m przywiózł mi połowę szafy bo nie wiedział co to body, pajace i wolał spakować większość ciuchów z szafy.Poradzą sobie jakoś. Pracujesz u brata więc po macierzyńskim będziesz miała gdzie wrócić.Ja niestety po porodzie zostałam wyrolowana i zostałam na lodzie i ani słowa dziękuje nie usłyszałam, więc moja praca do końca była bez sensu. Następnym razem już tego błędu nie popełnię.
Nessi kiedy masz urodziny?Mi pod koniec stycznia skoczy 35.
no ja mysle czy bede chciala tu wracac, czy oplaci mi sie placic opiekunce i lac paliwo a mam daleko, zawsze mowilam, ze wroce, ale to sie okaze jak to bedzie, babcie nie pomoga, mama pracuje a tesciowa juz kiedys pisalam co i jak

Cześć dziewczyny [emoji4] mało mnie tu ostatnio ale cierpię na permanentny brak czasu. Praca dom i jeszcze rodzinka się zjechala do mnie wiec wiecie... czasu brak na wszystko. Mam nadzieję że uda mi się na dniach zaktualizować tabelkę. Wybaczcie opóźnienie. Buziaki dla wszystkich Was [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa ty może kupowałas w DE olej z wiesiolka??? Gdzie go mogę dostać? ?

reklama
dziewczyny a ja was chciałam podpytać co polecacie jak już maluch się urodził i karmicie piersią. Jakie suplementy można brać, żeby to było dobre dla maluszka no i dla mnie też[emoji14]??
W szpitalu po porodzie polecono mi suplementy Omegamed dla matek karmiących, ale nie brałam. Zawsze zdrowo się odźywiałam, nigdy nie miałam niedoborów, dobre wyniki, więc popijałam tylko laktacyjne herbatki i karmiłam z powodzeniem 18,5 miesiąca. [emoji4]

Do góry