reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Ja miałam 3.03 na pewno i dzisiaj jestem 9dpo. Liczy się od dnia następnego po owulacji.
Dzięki, nie wiedziałam jak to liczyć.
Ja miałam pozytywny test owu w niedzielę i zaczął się ból jajnika mocny wiecZorem w niedzielę i trwał do godziny 14 w poniedziałek. To możliwe że też 3 marca miałam ❤️

Widziałam że na lutowym testowaniu niewielu z nas się udało. Oby teraz w macu było lepiej 🙂

Dzięki, nie wiedziałam jak to liczyć.
Ja miałam pozytywny test owu w niedzielę i zaczął się ból jajnika mocny wiecZorem w niedzielę i trwał do godziny 14 w poniedziałek. To możliwe że też 3 marca miałam ❤️

Widziałam że na lutowym testowaniu niewielu z nas się udało. Oby teraz w macu było lepiej 🙂
To sorki, jesteś przypuszczalnie też 8dpo dzisiaj 😅 Ja się sama zamotałam w tych cyferkach, ale dzięki czujności @ania202 już się poprawiłam 🙈

Tfu, tak! 8dpo 🙈 Sama się pogubiłam, a przecież wczoraj 7dpo badałam proga 😂 Na urlopie człowiek traci poczucie czasu. Zaraz edytuję 😝
Hehe 🥰🥰🥰

Ja jestem tak podekscytowana w tym miesiącu, bo zwykle miałam niski progesteron, nie miałam owulacji lub miałam niedomogę lutealna. A w tym cyklu miałam bardzo ładny progesteron i już to mnie bardzo ucieszyło, że cokolwiek ruszyło się w tym moim organizmie 🙂

Ja odebrałam z paczkomatu testy i nasikałam 🤣 dzisiaj 3 dzień po zastrzyku,będę testować codziennie, bo to mój pierwszy raz z ovitrelle i nie mam pojęcia ile będzie się on u mnie utrzymywał 🙈 fajnie popatrzeć na 2 kreski,szkoda że to po ovi🤣

reklama
Hehe dziękuję 💗 mam jeszcze 3 pinki strumieniowe, to akurat codziennie jeden 🙂
Ja startuję z testowaniem dopiero w piątek, bo miałam zastrzyk z hCG. Ale mam mnóstwo testów paskowych z Amazona, a na potwierdzenie, gdyby wyszła kreska, jeszcze ze dwa Pinki (chyba ten Duo pakiet), jakiś z Action o nieznanej czułości i bobo-test 🙈

Do góry