reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Ja miałam 3.03 na pewno i dzisiaj jestem 9dpo. Liczy się od dnia następnego po owulacji.
Dzięki, nie wiedziałam jak to liczyć.
Ja miałam pozytywny test owu w niedzielę i zaczął się ból jajnika mocny wiecZorem w niedzielę i trwał do godziny 14 w poniedziałek. To możliwe że też 3 marca miałam ❤️

Widziałam że na lutowym testowaniu niewielu z nas się udało. Oby teraz w macu było lepiej 🙂

Dzięki, nie wiedziałam jak to liczyć.
Ja miałam pozytywny test owu w niedzielę i zaczął się ból jajnika mocny wiecZorem w niedzielę i trwał do godziny 14 w poniedziałek. To możliwe że też 3 marca miałam ❤️

Widziałam że na lutowym testowaniu niewielu z nas się udało. Oby teraz w macu było lepiej 🙂
To sorki, jesteś przypuszczalnie też 8dpo dzisiaj 😅 Ja się sama zamotałam w tych cyferkach, ale dzięki czujności @ania202 już się poprawiłam 🙈

Tfu, tak! 8dpo 🙈 Sama się pogubiłam, a przecież wczoraj 7dpo badałam proga 😂 Na urlopie człowiek traci poczucie czasu. Zaraz edytuję 😝
Hehe 🥰🥰🥰

Ja jestem tak podekscytowana w tym miesiącu, bo zwykle miałam niski progesteron, nie miałam owulacji lub miałam niedomogę lutealna. A w tym cyklu miałam bardzo ładny progesteron i już to mnie bardzo ucieszyło, że cokolwiek ruszyło się w tym moim organizmie 🙂

Ja odebrałam z paczkomatu testy i nasikałam 🤣 dzisiaj 3 dzień po zastrzyku,będę testować codziennie, bo to mój pierwszy raz z ovitrelle i nie mam pojęcia ile będzie się on u mnie utrzymywał 🙈 fajnie popatrzeć na 2 kreski,szkoda że to po ovi🤣

reklama
Hehe dziękuję 💗 mam jeszcze 3 pinki strumieniowe, to akurat codziennie jeden 🙂
Ja startuję z testowaniem dopiero w piątek, bo miałam zastrzyk z hCG. Ale mam mnóstwo testów paskowych z Amazona, a na potwierdzenie, gdyby wyszła kreska, jeszcze ze dwa Pinki (chyba ten Duo pakiet), jakiś z Action o nieznanej czułości i bobo-test 🙈

Do góry