penguinlicious
Fanka BB :)
A tak precyzując, to są easy@home, bo Premom też ma swoje i one ciut inaczej wyglądają. Chyba fioletowe opakowanie.Dokładnie to te
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak precyzując, to są easy@home, bo Premom też ma swoje i one ciut inaczej wyglądają. Chyba fioletowe opakowanie.Dokładnie to te
O dziękuję ci bardzoU mnie to wyglądało tak. Te liczby na paskach to są dni po zastrzyku i robiłam celowo 21-22 (pilnując się z nie piciem przed sikaniem, jak do owulaków), żeby były równe doby od zastrzyku. I specjalnie ustawiłam „Neg” przy każdym, bo aplikacja po pierwszym od razu mi gratulowała i proponowała przełączyć się na tryb ciąża![]()
Taak właśnie się zorientowałam,dlatego wrzuciłam dziewczynom zdjęcie tych które zamawiałam.zmyliło mnie bo spisało "premom.com" na opakowaniuA tak precyzując, to są easy@home, bo Premom też ma swoje i one ciut inaczej wyglądają. Chyba fioletowe opakowanie.
Zamawiam też, cena spoko i widziałam że na tiktoku wiele babeczek testuje nimiDokładnie to te
Ja się skusiłam,bo wiedziałam że będę sikać codziennie a nie chciałam zbytecznie produkować tony plastikuZamawiam też, cena spoko i widziałam że na tiktoku wiele babeczek testuje nimi![]()
Widzę dzisiaj, że już w kolejnej kwestii myślimy tak samoJa się skusiłam,bo wiedziałam że będę sikać codziennie a nie chciałam zbytecznie produkować tony plastikuno i słyszałam że fajnie się wybarwiają.i fakt cena naprawdę spoko a mi jeszcze wskoczyła darmowa wysyłka
![]()
A wiesz że nawet się zorientowałam że w ten sam dzień cyklu miałyśmy podany zastrzyk ? W sensie ty w poprzednim,a ja w tymWidzę dzisiaj, że już w kolejnej kwestii myślimy tak samo![]()
Siiikaj !!Mąż kupił mi testychyba zatestuje
chociaż dzisiaj 8/9 dpo i wiem że to za wcześnie
![]()
To może lepiej rano z pierwszego moczu ?Mąż kupił mi testychyba zatestuje
chociaż dzisiaj 8/9 dpo i wiem że to za wcześnie
![]()