reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie dziewczyny, dołączam do Was jak pozwolicie. W tym miesiącu zaczynamy starania o drugie dziecko. Mam synka 4 lata i przyszedł czas na kolejnego malucha. W pierwszej ciąży też tu bywalam, jest tu nawet gdzieś zdjęcie mojego malca urodzonego w 33 tys ciąży. Kibicuje wszystkim staraczkom.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj oluska :) powodzenia!
 
Witajcie
Ja juz po wizycie. Dziś 9 tydzień ale na usg tylko pecherzyk i ciałko żółtkowe, rozmiar prawidłowy do wieku ciąży ale brak zarodka.
Odstawiam progesteron i czekam na poronienie Cudów nie ma jak widać
 
reklama
Witaj Oluska i powodzenia. [emoji4]

Co u was na obiad? Mam wrażenie, że oklapłam w kuchni i gotuję maksymalnie 5-6 potraw ostatnio. Wymieniam tylko ryż brązowy na basmati, ziemniaki na kaszę gryczaną, bulgur lub pęczak i tyle z mojej inwencji.
 
Do góry