reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam wszystkie kobitki! Jestem tu nowa i całkiem zielona, nie wiem nawet jak suwaczek wkleić ale myślę że wszystko nadrobię. Tak więc dołączam do starających się. Fajnie że jest się tutaj z kim podzielić w tym temacie no i gratuluję tym co się już udało ;)
Hejka. Ja też jestem nowa. Więc rozpoczynamy razem!

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie. Przed pierwszą ciążą brałam tylko kwas foliowy. Teraz też biorę ale zastanawiam się czy to wystarczy, czy może dokupić jakiś witaminowy suplement. Co Wy bierzecie?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie kobitki! Jestem tu nowa i całkiem zielona, nie wiem nawet jak suwaczek wkleić ale myślę że wszystko nadrobię. Tak więc dołączam do starających się. Fajnie że jest się tutaj z kim podzielić w tym temacie no i gratuluję tym co się już udało ;)
Czesc Majka:) powodzenia w staraniach:)) a ktory to cykl staran?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem cos o tym... Tzn moze nie musze prosic ale czekac w lozku... Zawsze slysze jeszcze 10 min ale z tego sie robi prawie godzina ze zdaze zasnac ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ach Ci mężczyźni, troszke wiecej inicjatywy i byloby jak w niebie:) no ale czasem trzeba przejac obowiązki glowy rodziny:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

lux ja dziś nie testuje. Nie kupiłam wczoraj testu bo nawet czasu nie miałam.Z drugiej strony testy mnie stresują a ja ostatnio dość mam stresów. Dziś mam 27 dc. Termin @ na dziś lub jutro. Ja testuję jak będzie mi się spoźniać @. Myślę, że jednak nic z tego nie będzie. Nie mam żadnych objawów ciążowych. Śniła mi się dzisiaj 1 kreska na teście a potem bobosexy. Mam nadzieję, że w następnym już zajdę bo minie rok od ujrzenia II kresek. Lux a Ty już na półmetku.Ale ten czas szybko leci.Fajnie masz.
Alela gratulacje i nudnej ciąży!
Witam nowe staraczki. Trochę się nas zrobiło.
Vanilia ja biorę teraz tylko kwas foliowy i magnez z wit. b6. Wcześniej brałam witaminy dla kobiet starających się firmy OLIMP.

reklama
Ja biorę Omegamed optima start z kwasem foliowym, wit. D, jodem i DHA, ale zastanawiam się czy po skończonym opakowaniu nie łykać po prostu samego kwasu. Sama nie wiem.

Do góry