reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
majka zobacz na suwaczek.pl tam chyba były suwaki które odliczyły dni cyklu.

Paraplu przykro mi :( wogóle nie mogę pojąć że tak dużo osób w wieku ok 50lat umiera :( przecież to dopiero połowa życia :(

alela gratulacje :) jeśli bierzesz bromka to Może idź do gina. Słyszałam że w ciąży się go nie bierze. Oj tam najwyżej lekarz trochę pomaraudzi ale pewnie zrozumie :)

Suwaczek.com ma chyba odliczenie cyklu

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

K robi dla siebie steki [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] ja tak kocham steki ale nie moge [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg

juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]

Dziekuje Anulka:) najgorsze ze jak zwykle musze prosić mojego o przytulanka, bo on ma zawsze jakies wymówki, troche mnie to wkurza juz, ale staram sie za nas dwojke myslec o Maluszku:( juz z nim rozmawialam na ten temat jeden cykl bylo dobrze a teraz widze ze znowu musze sie prosic:( dzis powiedzial ze nie ma sily to jutro wtedy... przecież powinnismy oboje tego chciec:/

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem cos o tym... Tzn moze nie musze prosic ale czekac w lozku... Zawsze slysze jeszcze 10 min ale z tego sie robi prawie godzina ze zdaze zasnac ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję za pocieszenie.Narazie jest mi lepiej.Nie zdążyłam kupić testu wiec jutro nie testuję.Co ma być to będzie.

dziewczyny,
ja pitolę po pracy miałam sajgon w domu od smażenia kotletów, zamiatanie, segregowanie prania, poprzez pranie w ręku sandałów Olci aż po ogarnięcie siebie i padłam i leżę i nic mnie już nie podniesie tej kanapy:D

Byłam na becie, wyniki najwcześniej w środę:/ wiem, długo ale i tak mam dużo czasu do wizyty u gina (23.08) więc nigdzie mi się nie śpieszy.
Czy ja mam ją powtórzyć za 2 dni?

Witam nowe staraczki oraz te, którym się udało:)

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] mało mnie tu ostatnio ale cierpię na permanentny brak czasu. Praca dom i jeszcze rodzinka się zjechala do mnie wiec wiecie... czasu brak na wszystko. Mam nadzieję że uda mi się na dniach zaktualizować tabelkę. Wybaczcie opóźnienie. Buziaki dla wszystkich Was [emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry