reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Magda Witaj. W kupie raźniej:happy2:
Nessi Ty już masz synka. Z pierwszym też tak długo się staraliście czy było łatwiej?
Alela Gratki, cudne krechy:laugh2: poczekaj z ginem, teraz jeszcze nic Ci nie powie.

reklama
Staramy się od roku i nie moge uwierzyć ze ujrzalam druga ..myślicie ze zrobic najpierw
bete czy isc do gina?
ja akurat bety nie robilam, do gina poszlam szybko bo mialam probemy z tsh i jedna ciaze poronilam przedtem wiec chcialam leki i poszlam jak mialam 5 tydzien, bylo widac pecherzyk, obecnie 21 tydzien leci

Ja ogólnie leczyłam się na prolaktyne i biore od kilku miesięcy bromergon i lekarz pwiedział że jakbym dowiedziała się o ciąży to trzeba powoli odstawić lek.. a nie chce pójść za szybko żeby mnie nie pogonił :)

Witam wszystkie kobitki! Jestem tu nowa i całkiem zielona, nie wiem nawet jak suwaczek wkleić ale myślę że wszystko nadrobię. Tak więc dołączam do starających się. Fajnie że jest się tutaj z kim podzielić w tym temacie no i gratuluję tym co się już udało ;)

Dziewczyny pomóżcie.. zrobiłam test przed chwila..jestem w 31 dniu cyklu i wyszły mi dwie kreski...z tym że ta druga blada..czy to ciąża?
Tak, gratulacje! [emoji4]
Witam wszystkie kobitki! Jestem tu nowa i całkiem zielona, nie wiem nawet jak suwaczek wkleić ale myślę że wszystko nadrobię. Tak więc dołączam do starających się. Fajnie że jest się tutaj z kim podzielić w tym temacie no i gratuluję tym co się już udało ;)
Witamy serdecznie. [emoji4] [emoji255]

Staramy się od roku i nie moge uwierzyć ze ujrzalam druga ..myślicie ze zrobic najpierw
bete czy isc do gina?
Witaj i gratuluje [emoji8] ciaza jak ta lala [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczynki tak Was czytam i czytam ale malo do mnie dochodzi. Wczoraj dostalam telefon, ze zmarl moj klient :'-( dzien po tym jak go widzialam! 2 miesiace temu mial bardzo powazna operacje, wycieli mu 2m martwego jelita ale jak go ostatnio widzialam to mowil, ze byl fano na kontroli i wszystko super, ze coraz lepiej sie czuje i nie powiedzialybyscie, ze wyglada na chorego. Dzien pozniej znaleziono go martwego przed domem :( jestem w ogromnym szoku :( mlody facet, 47 lat. Bardzo go lubilam, byl takim milym i cieplym czlowiekiem :( nie wiem jeszcze co sie stalo ale jak uda mi sie pojechac na pogrzeb (nie mam teraz auta a to dosc daleko) to moze dowiem sie czemu tak nagle zmarl :(

Rozmawialam z K, w sumie on zaczal rozmowe o tym, ze chce wrocic do staran pod koniec roku [emoji173] bardzo mnie to ucieszylo, ze to on zaczal rozmowe i, ze sie nie rozmyslil. bede sobie dale na diecie,we wrzesniu zrobie sobie badania. Mam nadzieje, ze schudne jeszcze z 10kg i moze listopad bedzie naszym miesiacem [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
Do góry