reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
akurat ten chłopak ze szpitala nie był w moim typie ale piwo to może kupie a może i 2 bo pewnie jutro zobaczę 1 krechę.Nadzieja w następnym cyklu.

Nadzieja umiera ostatnia :) Mogę Ci nawet fajny film polecić do tego piwa, tylko chłopa pogoń wcześniej spać :D nie, nie ...żaden tam zbereźny ...ale faceci nie lubią filmów, gdzie się nie biją a zakochują więc ...:D

Jest przepiękny ! Noty ma 8.1
Cheol-Min to były bokser z kryminalną przeszłością próbujący na nowo ułożyć sobie życie. Przypadkiem poznaje niewidomą Jeong-hwa, która straciła wzrok w wypadku kilka lat wcześniej. Razem starają się uporać ze swoimi traumami, poznają się coraz lepiej i zakochują się w sobie. Sprawy komplikują się, gdy on odkrywa, że miał związek z jej wypadkiem, a ona otrzymuje bardzo kosztowną szansę na odzyskanie wzroku...
Na zalukaj jest z polskimi napisami.

Kacha10 musisz myslec pozytywnie:) wszystko bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki zebys zobaczyla jutro dwie kreski:) ja zaczynam dni plodne dziewczynki takze staranka pelna para:) trzymajcie kciuki, mam urlop dlatego mam taka cicha nadzieje ze bedac bardziej zrelaksowana moze uda mi sie tym razem:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobity, ja już po pracy. Chwila relaksu bo za chwile mój mały oszołomek z przedszkola przyjedzie.
Nieźle naskrobałyście:szok:

Dziewczyny przynajmniej macie cały etat i w razie l4 w ciąży i macierzyńskie będziecie mieć fajnie wypłacane.
Ja pracuję na pół etatu. Tzn pracuję po 8-9 godzin ale w papierach pół etatu:oo2: i co tu począć....jak pójdę na zwolnienie w ciąży to nawet 800 zł nie wyciągnę ech...

Nessi Kacha trzymam za Was kciuki. Mam przeczucie że będzie dobrze:-D dajcie znać wcześniej jak będziecie testować. Koniecznie!
Margaretka Do dzieła!!! działajcie i róbcie nowego obywatela

Sałatka widzę że już zdecydowałaś, i dobrze! Też bym wybrała wesele!
Victoria Super! mnie właśnie skończyła sie @, więc jeszcze kilka dni i także działamy:biggrin2:

reklama
Victoria- powodzenia w działaniach. [emoji4] [emoji1]
Dziekuje Anulka:) najgorsze ze jak zwykle musze prosić mojego o przytulanka, bo on ma zawsze jakies wymówki, troche mnie to wkurza juz, ale staram sie za nas dwojke myslec o Maluszku:( juz z nim rozmawialam na ten temat jeden cykl bylo dobrze a teraz widze ze znowu musze sie prosic:( dzis powiedzial ze nie ma sily to jutro wtedy... przecież powinnismy oboje tego chciec:/

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry