reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mój m twierdzi że nie powinnam robić testu bo test robi się jak okres się spóźnia.Zobaczę czy zdążę go dzisiaj kupić, może zrobię jutro.Umówiłam się właśnie do dentystki na 16 sierpnia. W ten dzień idę też po raz pierwszy na usg piersi.Czeka mnie dużo latania na urlopie.
Wczoraj jak parkowałam auto nie daleko szpitala (odwiedzając dziadka), zagadał do mnie chłopaczek, czy oby na pewno można tu parkować, ja mu na to że raczej tak, inni parkują, jest niedziela, nie jestem na żadnym wjeździe, znaki nie zakazują,mówię mu że jestem weekendowy kierowca i pewności nie mam, ale auto przede mną stoi więc chyba można. A on do mnie że zasugerował się mną i stanął za mną. Poszliśmy razem do szpitala bo jak się okazało to jego dziadek też w szpitalu. A dziś rano wsiadamy do auta a mój m mówi, że coś jest za wycieraczką a ja już posrana że może jakiś mandat.M wysiadł i czyta a jego mina bezcenna.Gościu z którym gadałam napisał, że spotkaliśmy się wczoraj niedaleko szpitala i rozmawialiśmy i on chętnie spotkałby się ze mną i zostawił swój numer komórkowy i podpisał się imieniem. A mój m skasowany. Ale miałam rano ubaw.

bertha fajne masz podejście. Masz rację, trzeba się cieszyć ciąża a nie zamartwiać.
U mnie też negatyw będzie. U mnie teraz cały czas pod górkę więc nie sądzę żebym miała takie szczęście. W ogóle to jakoś mam takie silne przeczucie że nic z tego w tym cyklu.

reklama
u mnie dzis 25 dc. Tydzien baaardzo bolaly mnie same sutki i piersi po bokach tak jakby mi ktos szpilki wbijal a dzis nic, kompletnie nic. Nie wiem o co chodzi...

Do góry