reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry. [emoji4] Szaro, buro, ponuro i deszczowo.

Ja też w pierwszej ciąży czułam, że się udało. Wiedziałam, że jestem w ciąży dlatego nie wzięłam leku zabronionego w czasie ciąży, mimo że test wyszedł negatywny. Dwa dni później pojawiła się druga kreska. Była radość, a zaskoczenia zero [emoji3] [emoji13]

Hej dziewczyny. Widzę że nie tylko u mnie pada:-( oczywiście weekend, do pracy nie trzeba to pogoda pod psem.

Ja jak zaszłam w ciążę to nic nie czułam. Potem byłam pewna ze będzie chłopak okazało się że dziewczyna :-) nie posiadam żadnej kobiecej intuicji.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. [emoji4] Szaro, buro, ponuro i deszczowo.

Ja też w pierwszej ciąży czułam, że się udało. Wiedziałam, że jestem w ciąży dlatego nie wzięłam leku zabronionego w czasie ciąży, mimo że test wyszedł negatywny. Dwa dni później pojawiła się druga kreska. Była radość, a zaskoczenia zero [emoji3] [emoji13]
dla mnie pierwsza ciaza byla kompletnym zaskoczeniem...
Przez pare lat stosowalismy stosunek przerywany jako zabezpieczenie i nie bylo zadnej niespodzianki. Po slubie wyjechalismy na krotka podroz poslubna i tam pierwszy raz dzialalismy do konca i sie udalo. O ciazy dowiedzialam sie w 7 tyg ciazy jak zaczela mi smierdziec gotowana papryka. Na drugi dzien zrobilam test i byl pozytywny:)
Druga ciaza- poczatek masakra. 2 miesiaca po poronieniu akurat po przeprowadzce po poludniu zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Zaczelam wyc, maz mnie nie rozumial, poklocilismy sie, wzielam sobie piwo i wypilam. Ze dwa dni pozniej znow po poludniu zrobilam test i wyszedl pozytywny!:) Pobieglam do meza na dwor i jak zobaczyl moja mine to od razu wiedzial co chce mu powiedziec...:)
trzecia ciaza- 2 maja mowilam mezowi ze chyba cos sie swieci bo jakos dlugo okresu ne mialam i chyba trzeba test kupic. Stwierdzil ze napewno to nie ciaza i koniec tematu bylo. 3 maja zaczelam krwawic i myslalam ze okres przyszedl ale brzuch nie bolal i juz bylam na 80 procent pewna ze to ciaza, akurat bylismy na grillu tego dnia i strasznie ale strzasznie smakowaly mi warzywa swieze i wymusilam na mezu kupienie testu. 4 maja zrobilam test i byl pozytywny:)

a jeszcze w pierwszej ciazy jak bylam i jeszcze nie wiedzialam to pojechalam z mezem ukopac piachu na podworko. Ladowalam razem z nim. Przyjechalismy do domu i zaczelam krwawic i myslalam ze to okres...

Ja 3 miesiące przed ślubem postanowiłam z moim ze nie będziemy się zabezpieczać i w następnym miesiącu zaczęłam się dziwnie czuć było mi ciągle gorąco a jestem zmarzlakiem i zrobiłam test który wyszedł pozytywny byłam w takim szoku że tak szybko że zrobiłam 5 testów bo tak bardzo chciałam żeby to była prawda

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry