salatkaOwocowa
Fanka BB :)
u mnie to samo... wszystko mnie denerwuje a maz to juz w ogole...A ja dziś taka wściekła chodzę, wszystko i wszyscy mnie wkurzaja.oj napięcie przed @ to ja mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samo... wszystko mnie denerwuje a maz to juz w ogole...A ja dziś taka wściekła chodzę, wszystko i wszyscy mnie wkurzaja.oj napięcie przed @ to ja mam.
dla mnie pierwsza ciaza byla kompletnym zaskoczeniem...Dzień dobry. [emoji4] Szaro, buro, ponuro i deszczowo.
Ja też w pierwszej ciąży czułam, że się udało. Wiedziałam, że jestem w ciąży dlatego nie wzięłam leku zabronionego w czasie ciąży, mimo że test wyszedł negatywny. Dwa dni później pojawiła się druga kreska. Była radość, a zaskoczenia zero [emoji3] [emoji13]
dziewczyny a jak tam Wasze diety? Ja cwicze juz 3 tyg i dieta MZ i widze male efekty pupa ladniejsza, jedrniejsza i troszke mniej brzucha.