Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzeczywiście wszystkie wygladaja podobnie.. ja tak samo mialam w poprzednim cyklu, wszedzie slaba kreska:/Ja mam dzis 12 dc, kluje mnie lewy jajnik, a poza tym to mam wrazenie jakby te testy staly w miejscu i ani rusz mocniejszej drugiej kreski...
wrzuc na luz, ja nie stosowalam podczas obecnych staran testow i nie liczylam, gdyby mi chlop nie przypomnial, ze idzie owu to sama bym nie wiedziala, se skubany liczylCzesc wszystkimu mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic
daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam
No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie
![]()
Czesc wszystkimu mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic
daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam
No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie
![]()