reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wczoraj byłam u dentystki, zobaczyła tą moją gulkę na dziąśle i wydaje się jej że to przetoka. Mam zrobić zdjęcie rtg jak dostanę @. Obstawia że coś jest z zębem który leczyłam 4 lata temu kanałowo. Jestem już cała posrana.Jak sobie pomyślę, że jeszcze raz będę robić kanałówkę to mi słabo. W dodatku teraz każdy cykl jest na wagę złota. 10 sierpnia mam termin @.Miała któraś coś takiego? Leczyła któraś drugi raz zęba, który był już wcześniej leczony kanałowo? Bolało?

Witam się kawowo w słoneczną niedzielę :)
U mnie temp. dzisiaj spadła do 37,3 i niech tak zostanie bo mnie w końcu podbrzusze przestało boleć. Po @ gnam do gina .
Któraś dzisiaj testuje ?

Dzień dobry. [emoji4] Dziś najprawdopodlbniej owulka ( chyba wyjątkowo z obu jajników).Wczoraj starania były, ale dziś mąż już wyjeżdża, więc musi wystarczyć.

Miłego dnia. [emoji4] [emoji295]
Podpinam się o pytanie o testy. Ktoś dzisia?

Czesc wszystkim :) u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic :( daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam :D No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie :)

Załączniki

• 1470551081041.jpg
    1470551081041.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 87
Czesc wszystkim :) u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic :( daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam :D No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie :)
wrzuc na luz, ja nie stosowalam podczas obecnych staran testow i nie liczylam, gdyby mi chlop nie przypomnial, ze idzie owu to sama bym nie wiedziala, se skubany liczyl :D ja nie myslalam o tym, praca dom itp i czlowiek zapomnial

Nie smutaj mi sie niepotrzebnie. Poki nie ma @ masz zakaz smuteczkow :*

A ja od 6 w pracy. Na szczescie juz skonczylam i jade do domu za chwile. Potem mamy jechac na parku rozrywki z ogromnymi kolejkami :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć kobietki
Dziś przylazl @ więc proszę o aktualizację 7.09 następna. I zaś muszę przełożyć wizytę u gina.
Miłego słonecznego dnia

Do góry