Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzeczywiście wszystkie wygladaja podobnie.. ja tak samo mialam w poprzednim cyklu, wszedzie slaba kreska:/Ja mam dzis 12 dc, kluje mnie lewy jajnik, a poza tym to mam wrazenie jakby te testy staly w miejscu i ani rusz mocniejszej drugiej kreski...
wrzuc na luz, ja nie stosowalam podczas obecnych staran testow i nie liczylam, gdyby mi chlop nie przypomnial, ze idzie owu to sama bym nie wiedziala, se skubany liczyl ja nie myslalam o tym, praca dom itp i czlowiek zapomnialCzesc wszystkim u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie
Czesc wszystkim u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie