reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wczoraj byłam u dentystki, zobaczyła tą moją gulkę na dziąśle i wydaje się jej że to przetoka. Mam zrobić zdjęcie rtg jak dostanę @. Obstawia że coś jest z zębem który leczyłam 4 lata temu kanałowo. Jestem już cała posrana.Jak sobie pomyślę, że jeszcze raz będę robić kanałówkę to mi słabo. W dodatku teraz każdy cykl jest na wagę złota. 10 sierpnia mam termin @.Miała któraś coś takiego? Leczyła któraś drugi raz zęba, który był już wcześniej leczony kanałowo? Bolało?

Witam się kawowo w słoneczną niedzielę :)
U mnie temp. dzisiaj spadła do 37,3 i niech tak zostanie bo mnie w końcu podbrzusze przestało boleć. Po @ gnam do gina .
Któraś dzisiaj testuje ?

Dzień dobry. [emoji4] Dziś najprawdopodlbniej owulka ( chyba wyjątkowo z obu jajników).Wczoraj starania były, ale dziś mąż już wyjeżdża, więc musi wystarczyć.

Miłego dnia. [emoji4] [emoji295]
Podpinam się o pytanie o testy. Ktoś dzisia?

Czesc wszystkim :) u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic :( daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam :D No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie :)

Załączniki

• 1470551081041.jpg
    1470551081041.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 78
Czesc wszystkim :) u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic :( daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam :D No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie :)
wrzuc na luz, ja nie stosowalam podczas obecnych staran testow i nie liczylam, gdyby mi chlop nie przypomnial, ze idzie owu to sama bym nie wiedziala, se skubany liczyl :D ja nie myslalam o tym, praca dom itp i czlowiek zapomnial

Nie smutaj mi sie niepotrzebnie. Poki nie ma @ masz zakaz smuteczkow :*

A ja od 6 w pracy. Na szczescie juz skonczylam i jade do domu za chwile. Potem mamy jechac na parku rozrywki z ogromnymi kolejkami :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć kobietki
Dziś przylazl @ więc proszę o aktualizację 7.09 następna. I zaś muszę przełożyć wizytę u gina.
Miłego słonecznego dnia

Do góry