reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki a co z tą temp po owu ? Jak jest tak wysoka to dobrze, czy coś nie halo ?

Co do witamin :D można łykać ciążowe ? Takie mi zostały :)

reklama
Po owulce powinna być wyższa nic przed.Ja jak kiedyś mierzylam tam na dole to zawsze miałam 37lub powyżej 37.I tak bylo do okresu.Dzień przed albo w dniu @spadała mi o parę kresek.Jak zaciazylam to nie spadla.

Nessi a może jakaś infekcja? Gardło cie nie boli albo coś?
Ja dziś zakupiłam na allegro testy owu, wiesiołka i termometr i muszę w tym roku zajść w ciążę i basta :-)
Dziś mam 6 dc i kluje mnie już jajnik, trochę szybko, jak myślicie? Cykl miałam teraz 25 dni tylko

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś zakupiłam na allegro testy owu, wiesiołka i termometr i muszę w tym roku zajść w ciążę i basta :-)
Dziś mam 6 dc i kluje mnie już jajnik, trochę szybko, jak myślicie? Cykl miałam teraz 25 dni tylko

Faktycznie szybko, ale działać nigdy nie zaszkodzi. [emoji1]
Ja zaczynam czuć ciągnięcie, ból, "pulsowanie", "pęcznienie" jajników zwykle około 12-13 dc przy cyklach 28 dniowych.

właśnie nie, chyba, że przydatki ? bo jajniki mnie pobolewają

Kurcze nie bardzo wiem jak objawia się zapalenie przydatkow, może poobserwuj i lec do gina, albo zwykła morfologie zrób żeby wiedzieć czy jakaś infekcja jest...
Anulka od jutra zaczynam starania :-)
Z tym że ja nastawiam się na córeczke bo synka mam i marzę o tych sukienkach, warkoczykach i bzykam wcześniej :-) kurcze a znacie jakieś sposóby na córeczke?

Kurcze nie bardzo wiem jak objawia się zapalenie przydatkow, może poobserwuj i lec do gina, albo zwykła morfologie zrób żeby wiedzieć czy jakaś infekcja jest...
Z tym że ja nastawiam się na córeczke bo synka mam i marzę o tych sukienkach, warkoczykach i bzykam wcześniej :-) kurcze a znacie jakieś sposóby na córeczke?

Prócz staranek na początku płodnych dni, to nie znam. Mnie trochę przeraża wychowanie małej damy. Nie żebym z moim urwisem miała z górki [emoji14] ale te warkoczyki, rajstopki, spineczki i laleczki. Sama nie wiem. Resoraki są super, ale przed pojawieniem się synka też mnie przerażały. Chyba chcę napisać, że wszystko mi jedno. Niech się pojawi i będzie zdrowe. [emoji4]

reklama

Screenshot_2016-07-31-22-53-54.png

PrintScreen Odnośnie starań o dziewczynkę.
Mnie mimo to wszystko jedno jaka płeć, byleby było i było zdrowe.

Załączniki

• Screenshot_2016-07-31-22-53-54.png
    Screenshot_2016-07-31-22-53-54.png
    54,3 KB · Wyświetleń: 209
Do góry