reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Agnesis dopytaj się jeszcze dobrze ale ja gdzieś czytałam ze jak chyba brakuje do 3 lat pracy to okres wypowiedzenia się wlicza.Wiec moze te 3 miechy Ci przysluguja.Nie jestem pewna.Najlepiej zrob jak piszesz.Idz do prawnika i dowiedz sie jak mozesz kutwie uprzykrzyc zycie.

reklama
Niech mnie zwalnia. Dostanę zasiłek dla bezrobotnych to zaszaleje :p
Ale przed odejściem ja trochę powkurzam. Pójdę na zwolnienie w terminie jej wyjazdu i będzie w doopie :)
Agnesis, nie zazdroszczę problemów z pracą. Z drugiej strony jakbyś miała dalej współpracować z taką jedzą to i lepiej, że zakończysz wspołpracę. Tylko jak to jest redukcja stanowisk to ona chyba nie musi pisać uzasadnienia. Zobaczysz znajdziesz lepszą pracę z normalną atmosferą i normalnym szefem.

Ja robiłam INR, D-domeny, APTT wszystko miałam na granicy normy tej górnej i dr stwierdziła ze nie zaszkodzi wiec biorę clexane 0,4. Ale cholera teraz mam krwiaka i nie wiem co dalej :( staram sie leżeć ale przy 3-latce to średnio mozliwe

Agnesis ojej ta Twoja szefowa to jakieś zło wcielone. Masz rację, jak jest możliwość to trzeba wiedźmę powkurzać przed odejściem:angry:

U Was też dzisiaj tak gorąco? a jutro podobno jeszcze cieplej. Lubię lato ale dzisiaj wyjątkowo duszno, przyszłam z pracy i przeleżałam:hmm: a dziecko do babci wysłałam hmm:oops:

Agnesis graj na jej zasadach. Ona nie jest fair to i Ty nie badz.

Mam dola od kilku dni. Nie naleze do cierpliwych osob i wszystko bym chciala na juz i teraz. Chociaz wiem, ze sie wszystkiego tak nie da zrobic to i tak mi smutno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis graj na jej zasadach. Ona nie jest fair to i Ty nie badz.

Mam dola od kilku dni. Nie naleze do cierpliwych osob i wszystko bym chciala na juz i teraz. Chociaz wiem, ze sie wszystkiego tak nie da zrobic to i tak mi smutno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pra - główka do góry :) będzie dobrze ... byle do przodu :)

Witam się kawowo:)
Wstawać śpiochy!

reklama
Do góry