reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry wszystkim :) My z mężem stwierdziliśmy, że jak w tym cyklu sie nie uda, a pewnie nie, bo jak spiewa Beatka " nie ma czasu na seks", to sobie odpuszczamy juz tak na prawde. Przestane pilnowac, liczyc, testowac owu itd. Zajmiemy sie innymi sprawami i tyle. Mam nadzieje,ze wytrwamy ;)

Cześć.Zapisuję się i ja.Aktualnie liczę na koniec kwietnia/początek maja.W lipcu tego roku przeszłam udrożnienie jajowodów i pozbyłam się wodniaka.Jeżeli nie nawróci to myślę,że wiosna 2017 będzie należała do nas.

ja juz prawie na 100 procent wiem ze dni plodne mialam. Tylko kiedy? Dzialalismy prawie codziennie wiec moze sie uda...
Ale mam objawy przedokresowe. Bol sutkow i te cholerne nerwy...
20 sierpnia chcialabym zrobic test. ciekawe czy wytrzymam:) no chyba ze @ wczesniej przyjdzie...

Dziś piątek, więc tabelkowe zmiany. Mogłabym prosić o zmianę daty niechcianej @ na 21.08 i przeniesienie do staraczek? [emoji5] Mąż stwierdził, że skoro już poszaleliśmy w ten wtorek, to spróbujemy się zorganizować i wykorzystać ten cykl. Wróci do domu w sobotę i niedzielę późnym wieczorem, a nasz plac budowy może na tym nie ucierpi. [emoji4] Cykl będzie dość marnie obstawiony, ale zawsze jest szansa i nadzieja na powodzenie. [emoji4]

reklama
Do góry